Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.596
- 30.532
- 1.988
İnanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rötuş bekleyeceğiz.Son dokunuş he mi
Sakat aldıkları bariz belliydi Napoli CL maçlarından sonra gönderecek haberleri varken bir anda yolladılar.Taraftar tepkili diye antrenman videosu saldılar, şimdi tekrar idmanda yok lang.
Küfür yemek için özellikle mi yapıyorlar diye düşünmeye başladım.
Evet. Eleyip tarih yazabilecegiz belki ama maalesef beceriksizliğe kurban gidexek bu turKorkutugum su ki.. Bu Juventusu elleyebilcek gücteyiz ama bir orta saha alinmasi lazim.. bu adamlar ne kadar becereksiz anlamadim gitti…
Bunlar simdi gidip 10 degerinde oyuncuya 30 verecekler… beceriksiz adamlar..
Transizlik basina vurmusCanım çok sıkılıyor yav renkdaşlar depresyonda mıyım acaba
Kesin öyledir, yada suanda biryerlerini kahaber ucmuyor demek ki
gizli operasyon var aspirin ginbi
düz kosabildiginden bile emin degilimBoşverin transferi yarın asprilla şov var Antep fıstıklarını hazırlayın babalar
Yalaka yakup idmanda şov yapıyor herkes nasıl geldi diye haber yapıyorduTaraftar tepkili diye antrenman videosu saldılar, şimdi tekrar idmanda yok lang.
Ayni hatayi her sene yapmak.. soylencek soz bulamiyom..Taraftar desen en iyisi bizde.. stad desen en guzeli bizde.. ama baskan desen ####Evet. Eleyip tarih yazabilecegiz belki ama maalesef beceriksizliğe kurban gidexek bu tur![]()
24 saat içinde tekrardan kayboldu adam ;/Taraftar tepkili diye antrenman videosu saldılar, şimdi tekrar idmanda yok lang.