Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookmanin Atleticoya gitmesi neticesinde transferde tekrardan frene bastık

Bu hangi seviye. Bir de yorumlara kapatmış herif. Lan biz paşa paşa ödüyoruz parasını.

Ödememe şansımız var. Sanki biz alırken her türlü banka garantisini istediler hatta yabancı bankadan istediler garantiyi. Osimhen'i alırken kaç hafta sürekli banka garantisi haberlerini takip ettik. Bir de madem sorun yaşamışlar Lang'ı neden verdiler o zaman diye soramasınlar diye cevaplara kapatmış zaten aklı gidik holigan.

Fb teminatı halletmiş ama haftasonu oldugu icin belge verememiş

pztsine kadar atalantaya bekleyın demişler

ama subatın 1 de ispanyada trans kapanıyor atletico kozu ortadan kalkıyormus

haliyle atalantada beklemem demiş atleticoya satmış

#LookmanFenere tagını destekleyelim derim
Lookmanla ilgili biz ilgilenirken de şöyle bir kaygım vardı, bu adam hiç winner takımda oynamamış, o şamp mücadelesi baskısını yaşamamış. O baskı ortamında batırabiliyorlar.

Baskı ortamında düşük nabızla kalabilenler genelde başarıya ulaşıyor.

Lookmanla ilgili biz ilgilenirken de şöyle bir kaygım vardı, bu adam hiç winner takımda oynamamış, o şamp mücadelesi baskısını yaşamamış. O baskı ortamında batırabiliyorlar.

Baskı ortamında düşük nabızla kalabilenler genelde başarıya ulaşıyor.
böyle yazınca aklıma frankowskı geldı admınım

yanına pas atamıyordu adam

Dursun: Trans isteyen Cihangir'e gitsin

Ekli dosyalar

• 1000030632.webp
    1000030632.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 29
valla beyler
çok canım sıkkın çok
valla rezalet yönetiliyoruz öyle böyle değil
ve şu potansiyelimizi böyle heba ediyoruz

şu an yönetimde 1 tane erden timur ve 1 tane haldun üstünel kalibresinde 2 adam olsa, sadece 2 kişi ya, bambaşka şeyler konuşuyor olurduk

gerçekten üzülüyorum

valla günlerdir bizden çok lookman işini takip ediyorum.Geldiğimiz noktada avrupadaki rezillikler , yönetimin beceriksizliği vs derken hayat beni artık daha çok antifbli olma noktasına itiyor

Bana fiziği hiç güven vermiyor. 7 milyona tamammış takımı sanırım ama genç alınacaksa bile fizikli biri olmasından yanayım ben.

Ülkedeki büyük takımlar rezalet yönetiliyor ve taraftarlardan kimse mutlu değil ve hala o koltukta oturuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt