Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.245
- 14.891
- 2.828
torreira kalıyor kötü haber
lang sakat degilmiş iyi haber
dünya üzerinde torreira'ya bu kadar takık bi sen varsın bi de muhtemelen eski sevgilisinin yeni sevgilisi sdadsafds
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torreira kalıyor kötü haber
Bu heriften kurtulacağız sene sonu dişini sık recotorreira kalıyor kötü haber
Sergi haritaya baktın mı hiç gözüküyor mu transferİlkay ölü
Sara istikrarsız
Lemina maç seçiyor
Torreira çok formsuz
Renato şans bulur bu senaryoda
İyi futbol ve doğru kararlar alınırsa devam eder sen osimhen gibi adamı bile pozisyona sokamıyorsun sorun yine teknik ekip.Kötü futbol oynat üstüne usg monaco sparta prag, kopenhag,bizden önce 40 gün antrenman yapmayan stadı hasarlı dinamo kieve 3-1den maç ver.Açıklamaları sürekli anormal olan hoca olunca hepsi birikince insanlar patlıyor.Senin doğru olup olmadığın sportif başarıyla orantılıdır eleştirenler her zaman olacaktır ama sen iyi değilsin aradaki fark o.Birde yöneticiler ve hoca sürekli yalan söylüyor.Büyük takımlardaki değil, Türk futbolu a’dan z’ye rezaletten de öte kötü yönetiliyor, ona itirazım yok. Ancak hiçbir zaman bugün özellikle 30 yaş altı taraftar mutlu olmaz, çünkü yetinmeyi bilmiyor. Mesela Osimhen alındı kimin mutluluğu devam ediyor?
Kutlu ya sormak lazim orta saha tanimini.Bir 6 numara bir orta saha diyor 6 numaranin defansif orta saha oldugunu bilmedigini anliyorumKutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...
Ama son yaptığım görüşmelerde aldığım bilgi şu: Başkan onay verirse Galatasaray bir orta saha transferi yapacak. Bendeki bilgi daha önce üç oyuncuydu tekrar ediyorum ama son görüşmede 'Galatasaray bir orta sahayla da transfer dönemini kapatabilir' böyle olursa da büyük hata olur!"
Kafana bir kere kirsam kutsuz karapinar
8-10 demiş olabilir ayriyetenKutlu ya sormak lazim orta saha tanimini.Bir 6 numara bir orta saha diyor 6 numaranin defansif orta saha oldugunu bilmedigini anliyorum
Nevzat yakışıklı olmuş
8-10 demiş olabilir ayriyeten
kuzen falan mı reisDeniz gül de güzel hamle olur