- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Genc oyuncu cu istatistikleri iyi ve yeterli olduğunda bos is falan degil bence ha hemen 11 olmaz olur tutar tutmaz o ayri. Ama olmaz diye genellemem.milet aliyor biz de burasi gs demeye devam mi edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle öyle renktas Abdullah Kavukçu yu savundugumdan değil x biride olabilirdi bu sonuçta başkanın önüne onlarca oyuncu geliyor adam onay vermedikten sonra Kavukçu ne yapabilir.Çok doğru bir yorum, kavukçuya niye kızılıyor anlamadım. Bu mevcut düzenin kurucusu başkandır
Kavukçu gitse ne olacak, başka biri gelecek yine aynı saçmalıklar devam edecek çünkü düzen aynıKesinlikle öyle renktas Abdullah Kavukçu yu savundugumdan değil x biride olabilirdi bu sonuçta başkanın önüne onlarca oyuncu geliyor adam onay vermedikten sonra Kavukçu ne yapabilir.
Fm oynayarak yetişmiş futbol yorumcuları bu futbol romantizmiyle zehirlediler insanları. Scouting tercih değil mecburiyettir parası olmayan kulüpler için. Parası olan büyük kulüpler sadece yatırım için yaparlar bu işi, ilk 11'e alıp hemen oynatalım diye değilGenc oyuncu cu istatistikleri iyi ve yeterli olduğunda bos is falan degil bence ha hemen 11 olmaz olur tutar tutmaz o ayri. Ama olmaz diye genellemem.milet aliyor biz de burasi gs demeye devam mi edelim
o biraz çalıştığın menajerle de alakalı.kuzeylilerin iyisi net şekilde PL tarafından kapılıyor
bi kalite düşüğü Serie A'ya düşüyor
onun da bi kalite düşüğü Almanya'ya gidiyor
en tırtoları Benelüks yapıyor
bu cenderede biz de denk getirmeye yeltenip saçma herifler getiriyoz
Linnes Jelert vs.
Bende onu diyorum istersen transfer konusunda dünyanın en iyi yöneticisi ol başkan onay vermedikten sonra ni anlamı kalmıyor. Ben bu süreci Dursun ozbegin ilk başkanlığında ki başarısız dönemine benzetiyorum maalesef ilerisi için hiç ışık göremiyorum Yönetim konusundaKavukçu gitse ne olacak, başka biri gelecek yine aynı saçmalıklar devam edecek çünkü düzen aynı
Nihai sorumlu her zaman başkanıdır. Lakin hepsinin suçu var.Çok doğru bir yorum, kavukçuya niye kızılıyor anlamadım. Bu mevcut düzenin kurucusu başkandır
Asıl sorun mevcut düzen ve bu düzeni dizayn eden herzaman başkandır. Kavukçu gitse başka biri gelse de aynı amatörlük devam edecekNihai sorumlu her zaman başkanıdır. Lakin hepsinin suçu var.
D. Özbek: son 1 hafta kala planı değiştirmesi.
A. Kavukçu: Eserine yakın maaşa oyuncu ikna edebildiğini görmedik. Böyle transfer olmaz
O. Buruk: Hocam sürekli pahalı, hazır oyuncu istenmez. Biraz da uygun maliyetli takımla gelişeçek oyuncu istemen lazım.
Çözüm: İyi bir SD ve ekibi yetki ile göreve gelmeli. Transferde Okan hoca istediği özellikte oyuncuyu söyler. SD, başkanın onayladığı bütçe ile o tarz 3-4 oyuncucuyu bulur ve bitirme aşamasına getirip hocaya sunar. Hoca aralarından son seçimi yaparbve transfer gerçekleşir.
Bu sistemi kurmak çok zor bir şey değil.
Dursun bence de pape gueye işinden sonra sinirlendi. Pape Gueye de iyi topçu olsa da istenmez be kardeşim 35 milyona olacak iş mi yani. 35lik topçu olsa o yaşa kadar bir kulüp verir almaz mıydı 0 bons verilmiş adama. Okan hoca ve Kavukçu nasıl bu oyuncuyu isteyebilir alalım diye akılamaz bir şey para kolay kazanılıyor sanıyorlar.baskan haksizmi? okadar para döktü okanin istedigi oyunculara artik yeter diyor, bi 20-30 daha sikmak istemiyor bos yere, yoksa 40 pape gueye ye girecekti
Çok düz olmayabilir.
Herifin ikili mücadelelerde uluslararası çapta bir kaç senedir üstünlüğü var. Biri PL güncel biri iki sene önce CL.
Aralık ortasında 4.5M sterlin konuşuluyormuş.
Kazımcanın sahadan sildiği biriydi ardareal madrid arda güler transferinde kazığı ne güzel sokmuş yau İTOĞLUİTbahçe'yebedavaya vermiş herifi resmen tezekbahçe f.c.![]()
Başkanın haklıysa kovsun hocayı. Hodri meydan, başkanın 1 ay başkan kalamaz yaka paça kovulurbaskan haksizmi? okadar para döktü okanin istedigi oyunculara artik yeter diyor, bi 20-30 daha sikmak istemiyor bos yere, yoksa 40 pape gueye ye girecekti
real madrid arda güler transferinde kazığı ne güzel sokmuş yau İTOĞLUİTbahçe'yebedavaya vermiş herifi resmen tezekbahçe f.c.![]()
İntihar etmelik tamdediklerinizden şu çıkıyor Dursun sezon sonu aday olursa Kavukçu ve Okan hocayla vedalaşacak. Yerlerine Abdürrahim Albayrak, Cenk Ergün ve İgor Tudor gelecek seçimi kazanırsa!!![]()
Context?
Verilen sözler tutulmazsa yangın yapılır tüm her şey iletişimle alakalı baştan umut vermesen kimse tepki koymazdı.