Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Fenerbahçe son saatlerde atak yaparak Lookman'a 8.5 milyon euro + bonuslarla birlikte 11 milyon euro'yu bulan bir maaş teklif etti. Lookman bu teklifi okeyledi. Ancak ödeme planı ve teminat konusunda henüz Atalanta'dan onay alamadı. Atletico Madrid ise Atalanta ile anlaşmasına rağmen Lookman'ı ikna etmeye çalışıyor.

(Fabrizio Romano & Matteo Moretto Youtube)

Fb alir net
Kolpa kendi kaybaklari dönüş yapmadı diyor

SON DAKİKA - Fenerbahçe son saatlerde atak yaparak Lookman'a 8.5 milyon euro + bonuslarla birlikte 11 milyon euro'yu bulan bir maaş teklif etti. Lookman bu teklifi okeyledi. Ancak ödeme planı ve teminat konusunda henüz Atalanta'dan onay alamadı. Atletico Madrid ise Atalanta ile anlaşmasına rağmen Lookman'ı ikna etmeye çalışıyor.

(Fabrizio Romano & Matteo Moretto Youtube)

Fb alir net
Temsilci geri dönüş yapmamış fbye

Ama gelirse muhtemelen ayağı kopar burda

Bu kadar fbye bir oyuncu kazandırma sevdası pek hayırlı sonuclanmaz

rtaşlar şu kadar net konuşayım
biraz daha post atmanız gerekmekte
eğer yarın maça kadar 100 sayfa post atamazsak
kötü gidişatı tersine döndüremeyiz

Sonunda bitti lokman mevzusu

Bana fb yayını izletenlerin Allaha havale ediyorum

Dursun başkan o paraya kiyacaksin

Sen Gs taraftarını burak elmasın soktuğu durma sokamazsın

Langi ve asprillayi almak zorunda kalacaksiniz daha

images

Haluk yürekli en son çıkarken Galatasaray şuan istese bir iki oyuncuyu getirebilecek durumda dedi ama ekledi Dursun Özbeğe önerim git Trabzon başkanıyla görüş orta yolu bul oluaiyi getir dedi. Beklentiyi bu kadar yükseltip yedekten öteye gecemeyek oyuncular getirmeyin dedi anladığım kadarıyla gelecek oyuncu yada oyuncular ağır çöp.

context işte ii sokartmışlar yani heis herifi şimdi 70 80 versen alamazsın

Fiyatını hep biliyorduk sanki, ben de yeni bir detay ortaya çıktı sandım... Bu sene ilk 11'e yerleşene kadar hiç de ucuza almış gibi değildi Real açıkçası kendileri adına ama tabi sonuçta potansiyele yatırım yaptılar ve gelişti çocuk... Yarım sezon düzgün oynamıştı topu topu fenerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt