- 1 Ağustos 2009
- 46.991
- 49.290
- 4.878
Ayda yılda bir isabetli yorumum vardır bu da onlardan biri olmaya aday üstadfutbolu bilen modların olması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayda yılda bir isabetli yorumum vardır bu da onlardan biri olmaya aday üstadfutbolu bilen modların olması
Reis juve maçını geç ligide satıyorlar.Çok zor deplasmanlar var.Biz bu oyunla bu orta sahalarla çıkamayız o deplasmanlardan.Juventus maçı için Lemina da cezalıyken orta sahaya transfer yetiştirilemezse bu düpedüz ihanettir.
Kuzeyim futboldan anlar. Ona bildiği şeyleri hep ben ögrettimfutbolu bilen modların olması
Aynı sezonda 3. kulup olmuyoryalnız andy diouf baya iyi görünüyor
saranın daha hareketlisi ve delicisi ama biraz daha pas kalitesi zayıfı gibi
Tırpan diyordunÖnemli olan boyu değil işlevi
Orta sahayı şimdi indirsek Juve maçına kadar hazır edemez bizimkiler.Juventus maçı için Lemina da cezalıyken orta sahaya transfer yetiştirilemezse bu düpedüz ihanettir.
Bunlar avruparada transferin kapanmasını mi bekliyor simdi@Cafer Güney
Genel olarak orta sahayı kastettim zaten yav kızdığım yok sanaama orta sahanın boy ortalaması 1.75 civarı bu çok kısa hele duran toplar ve havadan gelen toplarda bir faydaları olmuyor takıma .
Bunun detayı nasıl? 3 kez transfer mi olamıyor yoksa 3 kulüpte maça mı çıkamıyor? Mesela bir oyuncuyu büyük bir takım transfer ediyor sonra da bir takıma gelişmesi için kiralık gönderiyor bazen. Saydığımızda kulüpleri 3 ediyor... Bu olabilir mi?Aynı sezonda 3. kulup olmuyor
kim bunlar yav bize şundan çeker herhangi bir menajerEn iyi seçenek magassa kiralık nhaga tapusuylan gibi
Bunlar avruparada transferin kapanmasını mi bekliyor simdi
Suan cok iyi hedefkere ulasmiş durumdaAçıkçası Dursun baskanin Okan bey icin daha fazla para harcamamasini içten içe destekliyorum. Elinde tarihin en iyi GS kadrosu var, birazcık tdlik yaparsa bizi bu kadroyla da hedeflere ulaştıracaktir.