Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Kömür 'ü neden biz düşünmüyoruz mesela?

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berbat yönetiliyoruz plansız programsız berbat bir transfer dönemi geçiriyoruz

1769937586183.gif

fb daha berbat durumda

1769937634877.gif

Bunun detayı nasıl? 3 kez transfer mi olamıyor yoksa 3 kulüpte maça mı çıkamıyor? Mesela bir oyuncuyu büyük bir takım transfer ediyor sonra da bir takıma gelişmesi için kiralık gönderiyor bazen. Saydığımızda kulüpleri 3 ediyor... Bu olabilir mi?
3 kulupte maça çıkamıyor

andy diouf'u transfer döneminin taa ilk başlarında söylemiştim çok iyi olurdu diye ama 3.takım olayı var dediler burada ki öyleymiş.Alexis Vossah yada Matondo gelmeli

kulüplerin hepsi istifa diye bagiriyor

enteresan

Bu modası gecmis sanat sepet tayfada baktılar futbolda etkilesim cok hemen damladilar

Bugün stadyum #DursunÖzbekİstifa diye inlemeli!!!!
Okan için niye bu tezahürat yok. Merak ediyorum hakikaten, idari kadro kadar ve daha fazla teknik kadro bu durumdan sorumlu iken neden Okan’ın da ismi geçmiyor?

Hayır, itirazım Dursunu istifaya davet edilmesine değil, sadece günah keçisinin dursun seçilmesine itirazım.

Singo dedi 30 milyon ödetti, zaten 80 milyon osimhene gitmişti, bir 30 da uğur cana… peki sonuç?

Süper kupada uğur can yok kupa gitti ezeli rakibe (aslında artık bize alenen düşmanlık eden bir camia var) ve aylardır ortada olmayan sakatlığı hakkında bizzat Okan tarafından yalan söylenilen bir oyuncu var elimizde.

Yazın, kadrom yeterli, dar kadro istiyorum diyen ve buna rağmen sakatlıktan dönen tüm oyuncuların ağırlaştığı (sara yunus) hatta bir kısmının adeta obez halini aldığı (İcardi, Kaan) ve buna rağmen bu obezlerden medet uman bir td varken ve taraftar da sahip çıkıyorken neden idare buna oyuncu alsın? Yada neden bu durumda suç dursunun oluyor da Okan’ın olmuyor?

Allah herkese Okan şansı versin arkadaş. Hamza hamzaoğlu yönetimi korudu diye hala dalga geçiliyor kendisi ile, Okan ise en büyük şansı ve hatta velinimeti olan ET kulüpten sökülüp atılırken yönetimi korumuş, her transfer döneminde yönetime kalkan olmuş bu adam neden hala el üstünde tutuluyor?

Üç yıldır şampiyon bu ise yönetim olarak da dursun yönetimi şampiyondur. İcardi Osimhen ve Uğurcan gibi dünya (tor mertens mata sare İlkay vs yazmıyorum) çapında mevkisinin en iyilerinden 3 oyuncu verildi Okan’a. İcardiyi yönetemedi şu an obez bildiğin obez. Yaş daha 32-33. Osimhen geçen yıl insanüstü performansı ile şampiyon yaptı. Bu yıl ise olmadığı zaman (sakatlık ve Afrika kupası) takım çöktü.

Dursun istifa (bana göre sportif olarak başarılı ancak idari olarak derhal gitmeli) eyvallah da Okan’a neden ses yok. İstifa denme sebebi sportif başarı değil mi? Yoksa dursun zamanında ekonomik olarak en iyi zamanımızı geçiriyoruz ve tarihin en iyi ilk 11 kadrosu kuruldu, bu kadro Okan’a verildi.

İcardi obez olmasa bu takımın yedeği olamaz mı yani? Arda’ya oyuncusu kalmadığı zaman değil, obez Kaan yerine görev verilseydi, yani bu genç çocuğa güvenilseydi, daha iyi sonuç olmazmıydı Arda’dan?

Genç oyuncuyu oynatmıyor, disiplinsiz ve papaz olanı göbeği ile oynatıyor, Peki topçunun obez hale gelmesi kimin disiplinsizliğinib sonucu?

Daha fazla uzatmaya değmiyor artık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt