- 10 Nisan 2013
- 58.866
- 42.173
- 3.943
Transferi geçtim isim bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mlsf bu lookman mevzusundan sonra kerem aktürk fena hırslanıp prime modunu açacaktır
25-30 top kaybili prime keremi ozledikmlsf bu lookman mevzusundan sonra kerem aktürk fena hırslanıp prime modunu açacaktır
Son maça bakma, daha önceki maçlarda gayet sorumluluk alıyorduGecen gün Antalya - Trabzon maçında Oulai'yi canlı izledim yaptığı hatadan hariç maçın hiçbir dakikasında etkili degildi. İki üç tane uzun pas attı ama o kadar. Sorumluluk almıyor , defansif olarak çok zayıf , fizik zaten yok. Diğer oyuncuların yanında çocuk gibi kalıyor. Ucuz yırtmışız bu işten. Belki ilerde çok iyi oyuncu olacak ama bu fiyatlarla bize gelse 1 aya kalmaz ıslık yerdi.
mlsf bu lookman mevzusundan sonra kerem aktürk fena hırslanıp prime modunu açacaktır
metin oktay
metin oktay - metin oktay - metin oktay - metin oktay
metin oktay - metin oktay
juan mata - metin oktay - juan mata
juan mata
td: sarıgül
Gece mandela keita yalanı atmışlarTransferi geçtim isim bile yok
Uff çok safsin bazen kardeşim, şike de olur herşey olur bu tür şeylerin ihtimali yükselir hele aynı ligde falan olunca.
tarık çamdal'ın daha hızlısı, fiziklisi, driplingçisi ve orta saha oynayanı gibi geldi bana da.Sarayla alakası yokmuş oyuncunun rengim niye sara üzerinden değerlendirdin![]()

rakiplere yaslamak için dahiyane strateji
bravo heis
+ Asslani kırmızı gördüMaç eksiğiyle 10 puan arkadan geliyorlar bütün oyuncuları kaybettiler tek transfer yok dün bile kötü Konyaya zor kazandılar. Nesi gümbür gümbür?
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tehlike geçti...
"Allahını seven beni bıraksın" moduna geçip "Solo il Gala" diye bağırıyor da olabilir ...Gecen gün Antalya - Trabzon maçında Oulai'yi canlı izledim yaptığı hatadan hariç maçın hiçbir dakikasında etkili degildi. İki üç tane uzun pas attı ama o kadar. Sorumluluk almıyor , defansif olarak çok zayıf , fizik zaten yok. Diğer oyuncuların yanında çocuk gibi kalıyor. Ucuz yırtmışız bu işten. Belki ilerde çok iyi oyuncu olacak ama bu fiyatlarla bize gelse 1 aya kalmaz ıslık yerdi.