Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen gün Antalya - Trabzon maçında Oulai'yi canlı izledim yaptığı hatadan hariç maçın hiçbir dakikasında etkili degildi. İki üç tane uzun pas attı ama o kadar. Sorumluluk almıyor , defansif olarak çok zayıf , fizik zaten yok. Diğer oyuncuların yanında çocuk gibi kalıyor. Ucuz yırtmışız bu işten. Belki ilerde çok iyi oyuncu olacak ama bu fiyatlarla bize gelse 1 aya kalmaz ıslık yerdi.
Son maça bakma, daha önceki maçlarda gayet sorumluluk alıyordu

mlsf bu lookman mevzusundan sonra kerem aktürk fena hırslanıp prime modunu açacaktır
B0DD2B97-64AC-4157-9728-2E5AF311CF80.webp

Okan Buruk'un orta sahadaki prensi Kaan Ayhan başlıklarını görür gibiyim. Içimizden çözeceğiz orta sahayı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes here we go! yapıyor

Gecen gün Antalya - Trabzon maçında Oulai'yi canlı izledim yaptığı hatadan hariç maçın hiçbir dakikasında etkili degildi. İki üç tane uzun pas attı ama o kadar. Sorumluluk almıyor , defansif olarak çok zayıf , fizik zaten yok. Diğer oyuncuların yanında çocuk gibi kalıyor. Ucuz yırtmışız bu işten. Belki ilerde çok iyi oyuncu olacak ama bu fiyatlarla bize gelse 1 aya kalmaz ıslık yerdi.
"Allahını seven beni bıraksın" moduna geçip "Solo il Gala" diye bağırıyor da olabilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt