Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500 alan oyuncuya max 1.5 teklif etmezsek bizim maaş bütçesi asla 100 milyonun altına düşmez. Istanbul> Nice; şampiyonlar ligi> Fransız çiftçi ligi. İşine geliyorsa 1.5 milyona gel demezsek bizi yolunacak kaz olarak görürler. Ayrıca fazla maaşla getirdiğin oyuncuya hedef de bırakmıyoruz.İşin garip yanı bu çıkan isimlerin tamamını 2 ocakta zerre zorlanmadan tak diye indirebilirdin, en babası 500 bin Euro maaşla geçinmeye çalışıyor bizde asgari ücret 2.5 milyon koşa koşa gelirlerdi.. madem çöp alacağız neden son güne bıraktık ?
Hali hazırda 2 takımda oynadığı için Andy Diouf olamaz.vermeeren de olur ama benim ilk tercihim andy diouf olur. dioufu almak belki biraz daha zor olur
Hali hazırda 2 takımda oynadığı için Andy Diouf olamaz.
Başkan keita için paraya kiyacak balimBoktan bir adam geleceği kesinleşti.
oynamış mı sene başında lenste tühHali hazırda 2 takımda oynadığı için Andy Diouf olamaz.
500 alan oyuncuya max 1.5 teklif etmezsek bizim maaş bütçesi asla 100 milyonun altına düşmez. Istanbul> Nice; şampiyonlar ligi> Fransız çiftçi ligi. İşine geliyorsa 1.5 milyona gel demezsek bizi yolunacak kaz olarak görürler. Ayrıca fazla maaşla getirdiğin oyuncuya hedef de bırakmıyoruz.
Yav Nedim oturup saatlerce Diouf'mu izledin yav.dostum 1 kere izlemediğin adam hakkında keskin şeyler konuşma