Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.520
- 6.541
- 768
Eşleştiğin rakibe oyuncu mu verilir yav yapmayın etmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama artık yorum yapasım gelmiyor. Sivri, Galatasaray lehine bir savcı gibi yorum yapınca troll iması yiyorum bütün yorumlarım herkese açık olduğu halde. Neyse fazla tribe girmeyeceğim ama takdir ettiğin için teşekkür ederim.Nokta tespit bir yorum. Juve'de 1 ayda fit yaparlar icardi'yi
Icardi juvenin paf takiminda bile oynayamaz su haliyle
Surda bu futbolcuları biliyorlardır dediğim 2 kişi var 2 side admin diğerleri 3 dk lik video izleyip bir transmarkete sakatlık durumuna bakıp yorum yapıyor
sagol dostumSurda bu futbolcuları biliyorlardır dediğim 2 kişi var 2 side admin diğerleri 3 dk lik video izleyip bir transmarkete sakatlık durumuna bakıp yorum yapıyor
Üzülerek söylüyorum ama icardi su saydigin 2 cöpten de kötü durumda maalesefen nesri duran falan ıstıyor juve icardiyi nıye ıstemesı
Keita olursa Magassa olmaz ,yok Magassa okursa Keita olmaz. Bence olması gereken direk 11 için 6 ve geleceğe dönük 8.2 ortasaha gelir.biri keita olur bence.digeri de magassa olursa değme keyfine
Güle güle santrafor alıcaz daha
Icardinin Bize saplamasıyla elerler iseNokta tespit bir yorum. Juve'de 1 ayda fit yaparlar icardi'yi
Eğer gerçekleşmesse icardinin bizde kalmasından dolayı eleneceğimiz de o kadar net ki.Bu gerçekleşirse bizi İcardi'nin golleri ile eleyecekleri o kadar net ki.
Yav zaten elenicez ne fark ederBu gerçekleşirse bizi İcardi'nin golleri ile eleyecekleri o kadar net ki.
Aslında buradan çıkartılması gereken tek konu Sallai tarzı oyunculara gidilmesi .yerli yabancı farketmez.Onu satmam bunu satmam yok, satacaksınız. böyle kulüp mü olur kardeşim her sene 30 40'a adam alacan, sonra kimseyi satmam. Adamlar para mı yaratsın ali koç mu hepsi? Siz sevgi besliyorsunuz diye herkese yatak yorgan serelim o zaman. 30 milyon çok çok ederinden de fazlası bir para sallai için liver istiyorsa o adamı zaten tutamazsın. Şurada 28 29 yaşında adamlar konuşulurken o yaşta bu adama para verilmez derken satacağınızı kara gececeğinizi ön görerek analiz yapıyorsunuz ama. Gelecek para ile kötü transfer yapılabileceği olasılığı bile bir oyuncuyu 30 milyona satmanın önüne geçmez benfica porto gibi kurt kulüplerde tutmayan çok transfere denk geliyor. Boey dışında doğru düzgün transferimiz yok hep alıyoruz Arap kulübü olduk intibamız kötü, osi dışında bu kulüpte herkesi 30 40'a koşarak verirsin olması gerekende budur.
Evet icardi de gitsin. Birde yönetim yerine harika bir forvet transferi de yapar. Osimhen makina kesinlikle hiç sakatlanmaz. Tek forvet ile idare edelim
osimhen sakatlansa icardi oynasa direk puan kaybıEvet icardi de gitsin. Birde yönetim yerine harika bir forvet transferi de yapar. Osimhen makina kesinlikle hiç sakatlanmaz. Tek forvet ile idare edelim
Max. 3 golle sezonu tamamlar, orada göz açtırmazlar.Icardi Juventus'ta şov yapar