Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventuslular çok istiyor. Ben İcardinin gitmesinden yana değilim. Bu sene sadece icardi formsuz değil. Takımın geneli formsuz olduğu için herkes İcardiye sallıyor. Takımda adam akıllı forveti besleyecek kanat orta saha yok. Osimhen bile formsuz gibi. İcardi gibi efsane Yusuf ve Ahmet kutucu gibileri kadrodaysa bu bir İcardiye haksızlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daha ne kadar besliyecegiz adam 150 kg

boudaoui zorunlu opsiyonlu olmasın da gelsin işte kelepire

daha ne kadar besliyecegiz adam 150 kg

Kilo verilmeyecek bir durum değil. Bence takımın genel kilo problemi var. Kaan Ayhan hayvan gibi kilo aldı bunun hem takımın ekibinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Takımda adam akıllı ne kondisyoner var ne fizik var ne adam akıllı antreman temposu var. Oyuncudan ziyade Okan hocaya bağlıyorum ben bunları!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam alamamak sorun değil de, neden "alacağız" dediniz? bir de "para konusu sorun değil" dediniz? yoksa mevcut kadro hala daha ligin en iyi kadrosu ve şampiyonluğun en büyük adayı. ancak böyle hatalı açıklamalar, tüm havayı ve özgüveni bozuyor durup dururken.

bari en başından beri, genç ve potansiyelli 2 oyuncu alıp, lemina ve torriera'nın arkasına koyacağız deseydiniz. kimse bir şey demezdi.

hayır bu açıklamaları da, başkanın, sorumlu yöneticinin ve teknik direktörün ta kendisi yaptı bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt