Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardiyi bedava veririm adamin juvede oynaması en az iki ay bizim maça filan yetişmez 10 kilo vermeden kadroya almazlar
Icardi gitsin gerekirse osimhenin yerine barış oynar
Zaten aynı tarz adamlar atletik koşan basan ama gol vuruslari çok kötü
Çok birşey değişmez barış tüm sezon forvet oynasın TR Ligi'nde 20-25 arası atar
Osimhen her geçen gün golculuk anlamında geriye gidiyor Napoli günleri ile alakası yok adamin

Juventuslular çok istiyor. Ben İcardinin gitmesinden yana değilim. Bu sene sadece icardi formsuz değil. Takımın geneli formsuz olduğu için herkes İcardiye sallıyor. Takımda adam akıllı forveti besleyecek kanat orta saha yok. Osimhen bile formsuz gibi. İcardi gibi efsane Yusuf ve Ahmet kutucu gibileri kadrodaysa bu bir İcardiye haksızlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamın bize saygısı yok defolup gidebilir

Vieffer denen arkadaşa ısındım bence olur. Ulu başkanımız Dursun Aydın Özbek de onaya verirse neden olmasın.

icardinin bundan sonraki max kariyer
Bu ne hal Sneijder! - Fanatik Gazetesi Futbol Haberleri - Spor

Icardiyi uzulerek veririz rakibimize. Katkilari icin teṣekkurler

İcardi bonservis ile gitsin mümkünse... Bu mallar da kimseyi almasın olsun bitsin... Skarım böyle işe ben... akşam ziyech misali birisi o tribünde değilse gelmesi daha kimse

Yıllardır aynı yalan dil ile haber yapıyorlar. Önceden gazetede olunca hehe deyip geçiyorduk şimdi her yerde aynı dil olunca sıkıyor artık. Başkanın onayı, daha iyisin için bekletiliyor falan. Bunları yazarkende hiç utanmıyorlar.

İcardi'yi gönderip Nkunku çekebiliriz bence, sakat olmasa Franculino şahane olurdu

gerçek bir avrupa takımı olmak istiyorsak iyi bir sportif direktör be profesyonel geniş bir teknik ekip kurmak zorundayız. İcardi'yü büyük bir avrupa takımında her daim fit tutarlar zorla

Akşam protestoları başlatıyoruz biiznillah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt