Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Brobbey gelirse osimheni yedek bırakır desem katılırmısın @Recep Buruk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhenı ben sevmıyom hacıBrobbey gelirse osimheni yedek bırakır desem katılırmısın @Recep Buruk
Icardi nin sene sonunda gitmesine bende tamamim ama suan aslan gitmemeli Icardi Icardidir.Ahmet Kutucu ile yanyana koymak efsaneye hakarettir.Tamam son iki senedir bende mutlu degilim ama ilk iki senede bizim kralimizdi.Biri koşanıyor diğeri yürüyemiyor. Yok birbirinden farkları ki. Olmazsa barış forvet oynar, sallai oynar, ada oynar bu ikisinden daha iyidir.
Karida istiyor muYusuf demir,takım bulamadım hem alacaklarımı verin hem de bana takım bulun demiş yönetime
O kadar da değil ben çok seviyo ve beğeniyorum da şu an aşırı formsuzosimhenı ben sevmıyom hacı
Espirisine yazdiginizi dusunuyorum bitik Icardi ligde kac gol Ahmet kutucu ile adi yanyana gelmemeliahmet kutucu mevcut icardiden cok daha iyi
hic degilse ayagına atarsan gol atar
icardinin attıgı golleri gördükEspirisine yazdiginizi dusunuyorum bitik Icardi ligde kac gol Ahmet kutucu ile adi yanyana gelmemeli
30 milyona adam aldık sağbek değil adam stoper diyorlar.Usta sen kanat iste onu bek yap son 3 senede tutan tek sağ bek transferini kanada aldın @OB