Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajeri ile gsye oyun yapmış gs kaptanı

TR'de yalancı muhabirlere göre ilk 11 garantisi vermişti Juve yersen.

İcardi'yi çok severim ama ilk11 garantisi olacak iş değil. Osimhen ile birlikte olmuyor bunu görüyoruz bir de Osimhen varken 11 garantisi mi? Yok kalsın. Juve veriyorsa 11 garantisi hemen gitsin. Juve'nin 11 garantisi vereceği tamamen uydurma bence.
Yaw İcardi'nin sözleşme uzatma ve ilk 11 oynama işleri bunlar. Juve niye alsın zor yürüyen adamı ya. Görmüyor mu izlemiyor mu adamlar.

bunu da alan cıkar mı dedim

Baris'a ben zaman zaman tepki gostersem de onun faydali oyuncu oldugunu yine belirtmek lazim. Ama ozellikle ic saha maclarinda rakiplerin daha cok geride bekledigi oluyor, o tarz maclarda BAY cok yapmak istedigi o uzun deparlari her zaman yapamaz. Lang gibi oyuncun varsa daha cok tiki taka ve dar alanda paslasmalar ile forveti de oyuna cekersin ayrica bek oyuncusuna karsi dikine dogru calim atar diye soylemistim. Dogru kullanirsan cok faydali olur yeterki ona o guveni hoca versin.

Barış ve Yunus iyiler aslında ama üstlerindeki yük çok fazlaydı. Bu zamana kadar iyi bile geldiler. Hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil. En fazla değişiklik ve hamle ihtiyacı hücumda oluyor. Hücum oyuncusu idare edemez üretmek zorunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt