- 23 Ocak 2019
- 24.803
- 32.424
- 2.233
Şirazeyi kaçırdık, bugünlük bu kadar nöbet yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fakirlik bittiBen artık futbolda ödenen paraları falan hiç oturtamıyorum kafamda.
Bana hala 20-25 milyon Euro bonservis ödenecekse çok net Morata ayarı bi santrafor gelmeli gibi geliyor
ismi geçen genç oyuncuların çoğu beni hiç heyecanlandırmıyor ve güven de vermiyor
fakirlik bitti
Salah beşiktaşa kadar düşmüşse bitmiş demektir
Deli gibi para basiliyor, enflasyon oldu. Futbol mac surelerini artirinca artik 16-17 kisi ile oynuyorsun, daha cok oyuncu gerekiyor. O da bie enf olusturdu. Bir de iyice eglence businessina dondu o da reklam filan derken iyice enf oldu da oldu. Tabi ki arap ve ingilizlerin anlamsiz hareketleri mumu dikti bence.Ben artık futbolda ödenen paraları falan hiç oturtamıyorum kafamda.
Bana hala 20-25 milyon Euro bonservis ödenecekse çok net Morata ayarı bi santrafor gelmeli gibi geliyor
ismi geçen genç oyuncuların çoğu beni hiç heyecanlandırmıyor ve güven de vermiyor
Deli gibi para basiliyor, enflasyon oldu. Futbol mac surelerini artirinca artik 16-17 kisi ile oynuyorsun, daha cok oyuncu gerekiyor. O da bie enf olusturdu. Bir de iyice eglence businessina dondu o da reklam filan derken iyice enf oldu da oldu. Tabi ki arap ve ingilizlerin anlamsiz hareketleri mumu dikti bence.
eğer Ribéry seviye bir wonderkid getirmiyorsak bence bu ligden oyuncu satışının maksimumu belli. 30-35 falan. Bunun üstüne oyuncu satabileceğimizi hiç zannetmiyorum
Yani 20’ye aldığımız adamı 2 sene sonra 60’a satarız falan masal yani
Gittim tabi yav 2 sene düzenli namazda kılmıştım arkadaş kurbanı olduk. En son ne zaman gittin desen 4-5 sene olmuştur herhaldeHayatında hiç camii'ye gittin mi? Delikanlı gibi söyle