Şirazeyi kaçırdık, bugünlük bu kadar nöbet yeter.

jake-gyllenhaal-bye-bye.gif

Ben artık futbolda ödenen paraları falan hiç oturtamıyorum kafamda.

Bana hala 20-25 milyon Euro bonservis ödenecekse çok net Morata ayarı bi santrafor gelmeli gibi geliyor

ismi geçen genç oyuncuların çoğu beni hiç heyecanlandırmıyor ve güven de vermiyor

Bana hala 20-25 milyon Euro bonservis ödenecekse çok net Morata ayarı bi santrafor gelmeli gibi geliyor

ismi geçen genç oyuncuların çoğu beni hiç heyecanlandırmıyor ve güven de vermiyor
fakirlik bitti

Yine Erinç yine sallamasyon. Geçen sene maaşlar 1-1.5 aylık gecikme ile ödeniyordu bu da zaten tüm kulüplerde olan bir şey. Erinç her yaz sallıyor böyle şeyler. Bir ara Odegaard diyordu şimdi de Bruno Fernandes demeye başlamış. Dedikoduyu gerçek habermiş gibi veriyor nedense hep.

Jkliler için Trossard-Salah kanatları rüya gibi transferler. Hiç bir yorumcu veya taraftarı çıkıp maliyeti konuşmaz, bir kanat hızlı olsaydı, atlet olsaydı gibi analiz yapmaz. Sezonda 1-2 ay sonra tek gayesi 1-2 derbi galibiyeti ve TR kupası kalan bir takımdan bahsediyoruz.

Biz zaten sıklet olarak çok yukarıdaydık fakat 4 sezondur gelinen noktadan bakınca farkına varamıyoruz, Jk hala aynı küçük Jk sonuçta. 3 senedir ilk 3'e bile girememiş, Samsun, Başak gibi takımlar ile yarış içinde kalan takım bunlar.

eğer Ribéry seviye bir wonderkid getirmiyorsak bence bu ligden oyuncu satışının maksimumu belli. 30-35 falan. Bunun üstüne oyuncu satabileceğimizi hiç zannetmiyorum

Yani 20’ye aldığımız adamı 2 sene sonra 60’a satarız falan masal yani

Biraz linç yeriz ama Salah her türlü Sane denen topçumsu heriften çok istatistik yapar.

Ona uygun bir oyun kurabilirsek 2 yıl acayip işler yapabilir burada.

İster miyim hayır ama Sane gidecek mecbur sadece yerine Salah gelebiliyor diyorlarsa benim açımdan kabul.

Deli gibi para basiliyor, enflasyon oldu. Futbol mac surelerini artirinca artik 16-17 kisi ile oynuyorsun, daha cok oyuncu gerekiyor. O da bie enf olusturdu. Bir de iyice eglence businessina dondu o da reklam filan derken iyice enf oldu da oldu. Tabi ki arap ve ingilizlerin anlamsiz hareketleri mumu dikti bence.

Deli gibi para basiliyor, enflasyon oldu. Futbol mac surelerini artirinca artik 16-17 kisi ile oynuyorsun, daha cok oyuncu gerekiyor. O da bie enf olusturdu. Bir de iyice eglence businessina dondu o da reklam filan derken iyice enf oldu da oldu. Tabi ki arap ve ingilizlerin anlamsiz hareketleri mumu dikti bence.

Tamam doğru ve bu tarafı ok ama biz kulüp olarak bence mevcut piyasa içinde rahat hareket edecek seviyede miyiz emin değilim.

Tatlı tatlı yemenin… Galatasaray Ukrayna ligindeki 19 yaşındaki yarım sezonluk topçuya 25 milyon Euro bonservis sıkabilecek ve bu paranın havaya uçma ihtimalinden gte gelmeyecek seviyeye ulaştıysa amenna

Benim Cuestaya verilen 8 milyon Jelert’e sıkılan 10 milyona içim gidiyor hala

Saneden cikip A+ kanat almazsak iki rakibinde kanatlarda senden ustun oluyor. Sampiyon oldugumuz senelerde kanatlardan aldigimiz verim hep iyiydi. Sadece 10 numara ve forvete odaklaniyoruz ama kanatlarda en az bu kadar onemli.

eğer Ribéry seviye bir wonderkid getirmiyorsak bence bu ligden oyuncu satışının maksimumu belli. 30-35 falan. Bunun üstüne oyuncu satabileceğimizi hiç zannetmiyorum

Yani 20’ye aldığımız adamı 2 sene sonra 60’a satarız falan masal yani
1784297201675.webp

Geri
Üst Alt