Güven Yalçın ve Umut Bozok'ta başka takımlara gitse de böyle vasat oyuncularla kadroyu doldurmasak

bu sene ligin en iyi performans gösterecek kanadı Barış Alper olacak rakipler kimi alırsa alsın bu da burda not olsun

Ulan anlamadığım zanioloyu tutaydık bari sara yerine osiyle iyi bir 4-4-2 oynanırdı ligde

Kurtulmadık kiraya verdik, gelecek yıl geri dönecek. Ne oyuncu almayı biliyoruz ne de oyuncu satmayı.
Ahmed Kutucu'yu satmanın hiçbir başarısı olmazdı en optimum çözümle çıkılmış bu sezon için

Yav salah bize yazilirken kimse istemiyordu herkes sovuyordu bitik adam diye simdi ise herkes birden salah hayrani olmus
jao mario geldiğindede yapıldı aynı mevzu kimse istemiyordu Beşiktaş alınca bi anda kıymete bindiydi sonrası malum herifin

Orta sahaya 10 numaradan bağımsız olarak yazıyorum Lemina’dan da Sara’dan da daha iyilerini kadromuza katmamız lazım

Ahmed Kutucu'yu satmanın hiçbir başarısı olmazdı en optimum çözümle çıkılmış bu sezon için
Umarım tam bir Halil ve Taylan vakası olmaz, her yıl kiralık gidip her yıl geri dönmesin. Bu kısır döngüye girmek yerine zamanında onun için ödediğimiz bonservis bedelini olabildiğince kurtarmaya bakmalıyız.

can uzun enciso brahim yusuf diallo fernandes ponomark istiyorum

Arkadaşlar olaya şöyle bakmak lazım, transferin geri dönüşü yok, ben olsam Lesley'i de almazdım acele ettik bence, bakın Lemina gidiyor, oraya farklı oyuncu alabilirdik neyse olan oldu, u23 10 no alırsak mesela Kolo Muani falan zorlarlar 2. forvet ya da o tarz, ya da Canı alırlarsa stopere Bremer gibi biri olabilir, burda bunların hesapları dönüyor sonunda bir karar verecekler saçma karar verirlerse belki de 1 ay sonra çıkacak fırsatları kaçıracaklar bakış açıları bu

Bunun doğru olduğunu savunmuyorum ama mantıkları bu yani, kontanjan hesabı yapıyorlar, bizim sistem maalesef bu biz de isterdik haziran sonu tüm transferler bitmiş planlama hazır olsun ama olmuyor işte

Geri
Üst Alt