Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.968
- 13.897
- 1.498
Ben ciddi ciddi bilerek kasıtlı önümüzün kesildiğini düşünüyorum devre arasından beri suskunuz transferde bu normal değil ben diyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 3ünü yapabilen son adam hazarddı sanırımËn çok istediklerim; dominant bir 10 numara, skorer, oyunu yöneten ve Onyekuru gibi hizli dribbling yapan bir kanat. Çokmu zor?
iyi performans versin diye dua edicez, zaten alırken 6m büyük paraydı üstüne bir de oynatmadın hiç oynasa da vasat oynadı bedavaya bonservisini verecek halin yok en azından maaşını karşılıyorlar, fb geçen sene kendi ödedi kiraladığı oyuncuların maaşlarınıUmarım tam bir Halil ve Taylan vakası olmaz, her yıl kiralık gidip her yıl geri dönmesin. Bu kısır döngüye girmek yerine zamanında onun için ödediğimiz bonservis bedelini olabildiğince kurtarmaya bakmalıyız.
Joao Felix'i diyor bence maaş almadığı için serbest kalabilirBir Arabistan piyangosu da bize vurabilir. Kaynak kahvekonyak
Sane mi? Gerçi Davinson'un ismi de geçiyordu
Sen ince ince yapıyorsun Fener ne yapıyor peki adamlar 12 yabancı göndermek zorunda ?Arkadaşlar olaya şöyle bakmak lazım, transferin geri dönüşü yok, ben olsam Lesley'i de almazdım acele ettik bence, bakın Lemina gidiyor, oraya farklı oyuncu alabilirdik neyse olan oldu, u23 10 no alırsak mesela Kolo Muani falan zorlarlar 2. forvet ya da o tarz, ya da Canı alırlarsa stopere Bremer gibi biri olabilir, burda bunların hesapları dönüyor sonunda bir karar verecekler saçma karar verirlerse belki de 1 ay sonra çıkacak fırsatları kaçıracaklar bakış açıları bu
Bunun doğru olduğunu savunmuyorum ama mantıkları bu yani, kontanjan hesabı yapıyorlar, bizim sistem maalesef bu biz de isterdik haziran sonu tüm transferler bitmiş planlama hazır olsun ama olmuyor işte
Sen simdi hic bilgin olamyan 5 6 yane proje planlamasi, gorusmeleri ve anlasmalarinin ortasina , cekilmis kredi vs de varken laps diye girebilir misin ya da ister misin?Bu adamın karşısına aday çıkmıyor çıksa da adam farkla kazanıyor. Niye la niye! Çıkarıniz ne?!
Sakin olmakta fayda panikle jelertler almayalımBen ciddi ciddi bilerek kasıtlı önümüzün kesildiğini düşünüyorum devre arasından beri suskunuz transferde bu normal değil ben diyim
Satarken 100 alirken 1 e olan istegimize alis artikMillet singoya 35-40 saraya 30-40 ister sonra can icin 50-60, bruno icin 40, enciso icin 30-35 istenmesine laf atar
Bizimkiler topcuda onlarinki sivaci mi?
gsc olarakFenerde en sagdaki kim yav yeni yabanci diye?
Yav daha ne salah guzellemesi yapiliyor. Gecen sezon 3kere karsilasmadik mi? 3macta da dökuldu. Dunya kupasinda görduk berbat durumda. Ismi kalmis salahin. Gelsin sampiyon yapsin sonra guzellersinizSalah'ın 34 yaşına geldiği, eski performansında olmadığı veya geçen seneyi iyi geçirmediği ortada evet buna bir şey demiyorum da
bu ne herkese üstenci bakış ve şımarıklıktır
Salah dediğin adam üzülerek söylüyorum Sane ve Mertens'i üst üste koyup top diye oynayabilecek kalibrede bi futbolcu, bu arada Salah'ın güncel hali hala Sane'den de son iki sezonundaki Mertens'ten de çok üstte. Tr'ye geldiğinde sadece 5 dakika Salah gibi oynasa oynadığı maçların %80'inini sana kazandıracak gol veya asisti yapabilecek bi adam. Geçen sene TD ile kavga etti, anlaşamadı problemler yaşadı ve zaten Liverpool geçen sene çok çalkantılı bi dönem yaşadı.
Falcao geldi çok iş yapamadı, Van Persie geldi çok iş yapamadı doğru, aksine hayvan gibi iş yaparlar oldu orada burada değil he bizzat bizde yani.
Ben asla Salah'ın rakiplere gitmesini istemem, bize gelsin de demem ama mümkünse rakibe de gitmesin.
Ben de baştan beri enciso sol barış sağ kanat diye düşünüyorumBen Enciso'nun bizde çok iyi kanat oynayacağını düşünüyorum Lang'ın üstünde performans verir pres gücü yüksek yaratıcı ve agresif, içe girdiği için orta sahayı da kalabalıklaştırır, keşke Bruno +Enciso olsa ama hayal tabi
Sakinim abide bi aksiyon görmek lazım devre arasından beri bonservisle oyuncu almadık en az 1 tane sağlam isimli oyuncuyu bonservisle indirmeleri lazım 1 hafta içindeSakin olmakta fayda panikle jelertler almayalım
Mesela fener vedata 15 verdi adam 32 yaşında, ake yine bonservis maaş yüksek yaşı da var sakatlanıyor da. Bunları alsak iyi transfer mi bence değil
bunu bir de Bruno gibi bir 10 ile düşün maç içinde Fatih hocanın 4222 sini de oynayabilirsin Barış forvetleşir Enciso ve Bruno 2 10 numara olurBen de baştan beri enciso sol barış sağ kanat diye düşünüyorum