Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.875
- 48.205
- 4.933
isim ver isimBi insan niye 1 saattir manifest dinler yav kulağım kanadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isim ver isimBi insan niye 1 saattir manifest dinler yav kulağım kanadı.
Salah tartismasiz cok iyi bir kariyer yapti ama premier lig tarihinin en iyisi diyenleri pek anlamiyorum acikcasi
Henry,ronaldo,giggs,van nistelrooy,drogba ve rooney gibi ayni ligde efsane olmus oyuncular var
Hangi mantikla tarihin en iyisi oluyor
enteresan10 küsur senedir şampiyon olamayan rakipler bizden fazla transfer yaptığı için endişeleniyor muyuz.
Bizim çok transfere ihtiyacımız mı var ki?
Derli toplu 2-3 isime ihtiyaç var, rotasyona da ekleme yapıldığında zaten takım oturmuş bir takım.
Bazen Zoktay olmak istersinBi insan niye 1 saattir manifest dinler yav kulağım kanadı.
zoktay diye isim mi olur yav.Bazen Zoktay olmak istersin
ya nedo bari bunu izleme tam mongol
Salah tartismasiz cok iyi bir kariyer yapti ama premier lig tarihinin en iyisi diyenleri pek anlamiyorum acikcasi
Henry,ronaldo,giggs,van nistelrooy,drogba ve rooney gibi ayni ligde efsane olmus oyuncular var
Bende başta bunu dedim. Megersem Zeynep oktaymis. İlhan mansiz. İ.Mansiz gibizoktay diye isim mi olur yav.
O ne öyle
Elelem kafayı yemişBende başta bunu dedim. Megersem Zeynep oktaymis. İlhan mansiz. İ.Mansiz gibi