Salah tartismasiz cok iyi bir kariyer yapti ama premier lig tarihinin en iyisi diyenleri pek anlamiyorum acikcasi

Henry,ronaldo,giggs,van nistelrooy,drogba ve rooney gibi ayni ligde efsane olmus oyuncular var

Hangi mantikla tarihin en iyisi oluyor

adamın epl istatistikleri sapık seviyede iyi forvet olmamasına rağmen, yazdıklarının çoğunun önündedir

1784469675262.webp

10 küsur senedir şampiyon olamayan rakipler bizden fazla transfer yaptığı için endişeleniyor muyuz.

Bizim çok transfere ihtiyacımız mı var ki?

Derli toplu 2-3 isime ihtiyaç var, rotasyona da ekleme yapıldığında zaten takım oturmuş bir takım.
enteresan

Bizimkiler belki Camavinga düşer, kontenjan açık kalsın diye mi Lemina'yla uzatmıyor acaba

Salah tartismasiz cok iyi bir kariyer yapti ama premier lig tarihinin en iyisi diyenleri pek anlamiyorum acikcasi

Henry,ronaldo,giggs,van nistelrooy,drogba ve rooney gibi ayni ligde efsane olmus oyuncular var

Hangi mantikla tarihin en iyisi oluyor

Premier ligin en iyisi iddali olur..Giggsin Scholesun bir kere kupa sayilari cok yuksek ..Kupa sayisini baz almazsak da henry dururken baska isim soylemek zor

Anladigim kadariyla Lemina isi bozuluyor bizde o bolgeyi Mukau veya Pape Mata Sarr ile doldurup defansa Bremer Lucumi kalibresinde oyuncu cekecez.10 numara kanat ve forvet transferleri de ust duzey olmasi lazim.Enrick Ve Matys Tel dusunuluyor olabilir.Herkes Bruno felan diyor ama Almada felan gelebilir diye dusunuyorum.

Geri
Üst Alt