Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
Bülent Kalafat: Orta saha oyuncularının attıkları sprintlerin yoğunluğu, sayısı, örneğin en zorlanmaya başladıkları dönem hangi maça denk gelecek, sen sprint loud management'i doğru düzgün ayarlayamadığın için mesela şampiyonlar liginde bi deplasman maçında bi bakıyorsun oyuncuların ikinci yarı artık rakibe karşılık veremiyor. Lesley bu anlamda fayda sağlayacaktır, yok çünkü senin orta sahanda böyle hızlı ve alan kapatabilen bir oyuncu.

Bülent Kalafat: Çok basit bir şeyi kararlaştırmak lazım. Lesley-Torreira veya Lesley-Lemina fark etmez hangi ikilinin önünde oynayacak o 10 numara? Sara'nın olmadığı her denklemde 10 numaranın oyun kurucu olması gerekli. Orta sahalaşabilen bir profil olmalı, tıpkı Bruno gibi. Sara veya Sara gibi bir oyuncu gelecekse o zaman daha skorer bir 10 numaraya gidilmelidir. Ama bence orta sahalaşabilen bir 10 numara tercih etmelidir Galatasaray. Çünkü yine yoğun maç temposunda orta sahaya yük bindiğinde 10 numaranın o yükü biraz çekebilmesi lazım. Can Uzun'u iyi bilmiyorum bir şey diyemem, ama Enciso'nun Galatasaray'a çok fayda getireceğini bu açıdan düşünmüyorum.

Bari gidip salahi alın araya girip
Okan buruk idmanı yemiş diri bir Salah bu ligin içinden geçer

Biz 30’a uguçukvu almışız, adamlar 40’a greenwood, ake falan aldılar, ötekiler trossard salah gidiyorlar, trabzon yine yetenekli gençleri topluyor
Uguçukvu sahada dolanıyor, gelen giden yanından basıp geçiyor
10 no yok, stoper, kanatlar, golcü, ortasahalar alternatifsiz
Yıldız olacak diye ümit bağladığımız genç yok
Ligden bile parlayan isimlerden alamıyoruz
Bu sene şamp.luk çok zor, hatta bence mümkün değil
Bari yüksek top atın, Osi boğuşsın da bir şey yapsın diye bekleyip duracaz maçlarda
Manu’nun payını da fb ödedi sanırım.

10 küsur senedir şampiyon olamayan rakipler bizden fazla transfer yaptığı için endişeleniyor muyuz.

Bizim çok transfere ihtiyacımız mı var ki?

Derli toplu 2-3 isime ihtiyaç var, rotasyona da ekleme yapıldığında zaten takım oturmuş bir takım.
Ilk 11e 3 rotasyona da 3 yani totalde 6 yeni transfer lazim

Anlik 1 tane yapabildik ve bu yönetim 0 guven veriyor

Endiṣelenmemiz gayet dogal

Ilk 11e 3 rotasyona da 3 yani totalde 6 yeni transfer lazim

Anlik 1 tane yapabildik ve bu yönetim 0 guven veriyor

Endiṣelenmemiz gayet dogal
Season 4 Agree GIF by The Office

bjk van dijki da almis

Geri
Üst Alt