- 1 Haziran 2015
- 27.621
- 19.190
- 2.148
şaka maka 3 haftaya lig başlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu lafin gelisi soyledip Canin bizde ne verecegi belli degil Fernandestem direk katki aliriz dedim.2 sene 4 sene 6 sene farketmez gelsindeBruno nasıl 2 sene oynuyor yav.
31 yaşında eleman. Salah denilen adam son 4 sene premier ligde oynadı, İlkay son 4 senesinin 1 senesini barca olmak üzere premier ligde geçirdi.
Bu adam formdan da düşmüş bir herif değil ki formunun zirvesini yoklayan adam.
Mc tominay leş atıyordu ingilterede 2 senedir italyada çılgın atıyor.
33 yaşına gelmiş ve aynı tempoda 2 sene daha yapmış olsa okey İlkay gibi düşünürsün de al bugün madride koy 4 sene orada oynar bu herif.
he taam deeim bu manyak ne diyor öyleBen onu lafin gelisi soyledip Canin bizde ne verecegi belli degil Fernandestem direk katki aliriz dedim.2 sene 4 sene 6 sene farketmez gelsinde
18 dışından penaltı gördü ya bu gözler.Bakalim bu yeni sezon çıtayı nereye cikartacaklar.Merakla bekliyoruz.Dünya kupası bitecek 1.5 ay sonra hakemlerin feneri kollamasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.
İspanyadan 1-2 oyuncu çekmek lazım bu arada yaştan bağımsız fabian ruiz tam ilaç olacak adam bize saranın yapmak isteyip de yapamadığı herşeyi yapıyor adamArjantinli 1-2 çirkef topçu almak lazım