Bruno nasıl 2 sene oynuyor yav.

31 yaşında eleman. Salah denilen adam son 4 sene premier ligde oynadı, İlkay son 4 senesinin 1 senesini barca olmak üzere premier ligde geçirdi.

Bu adam formdan da düşmüş bir herif değil ki formunun zirvesini yoklayan adam.

Mc tominay leş atıyordu ingilterede 2 senedir italyada çılgın atıyor.

33 yaşına gelmiş ve aynı tempoda 2 sene daha yapmış olsa okey İlkay gibi düşünürsün de al bugün madride koy 4 sene orada oynar bu herif.
Ben onu lafin gelisi soyledip Canin bizde ne verecegi belli degil Fernandestem direk katki aliriz dedim.2 sene 4 sene 6 sene farketmez gelsinde

Osimheni kıskandıracak bir transferle uğraşıyorlarmış

ya ne transferi bilader uyuyun

2 transfer daha yaparız kiralık opsiyonlu, bi de son günlerde ağır tepkiden dolayı 10 kuruşluk adama 30 kuruş verip getiririz

Kemerburgaz'daki güvenlik arkadaşımla konuştum var mı bir şeyler? dedim, hayırlısıyla bu hafta da bir şey olmaz inşallah çok iyi transferler yapamayacağız gibi dedi. İnanırım, yine yapamayız hayırlısıyla.

ocak ayına kadar takımın eksiklerini görüp akabinde gerekli takviyeleri yapacağımız yönünde bilgi aldım

Bakalım bugün yönetim prcılarina ne gibi kolpalar sıktırcak

Dünya kupası bitecek 1.5 ay sonra hakemlerin feneri kollamasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.
18 dışından penaltı gördü ya bu gözler.Bakalim bu yeni sezon çıtayı nereye cikartacaklar.Merakla bekliyoruz.

Geri
Üst Alt