Sene boyu Rodri de dönemedi sakatlıktan doğru düzgün diye Icardi’yi aklamaya çalıştınız.

Biri Altın top aldı DK’da diğeri hala orada burada tatil yapıyor, futbolu bırakma noktasında. Aralarında da 3 yaş var.

Umarım aklınız başınıza gelmiştir de boş boş kafa açmazsınız bir daha.

Sene boyu Rodri de dönemedi sakatlıktan doğru düzgün diye Icardi’yi aklamaya çalıştınız.

Biri Altın top aldı DK’da diğeri hala orada burada tatil yapıyor, futbolu bırakma noktasında. Aralarında da 3 yaş var.

Umarım aklınız başınıza gelmiştir de boş boş kafa açmazsınız bir daha.

Peki dün Messi yerine Icardi oynasaydı? :P

Hala oyun yapımıza uygun olmayan Topçuların peşindeyiz. Leoa bizim oyunumuza uygun değil. Zaha'dan beter olur alırsak.
Bizim oyuna en uygun oyuncu Ezzalzouili. Piyasası yokken bu oyuncuyu almamız lazım. Sane'den kurtulup Barış'ı da sağa atarız. Can'ı alıp onu da sol alternatifi yaparız.

Can = 40m Euro
Ezzalzouili = 25m Euro
Ponomarenko = 3+17m Euro
Bruno = 35m Euro
Lemina = Yeni sözleşme
Y. Akçiçek = 2+17m Euro
Sane OUT

Kazımcan da mutlaka kadroda tutulmalı.

Gunaydin renkdaslar yonetimimize uzuluyorum hafta sonu tatili tam yapamadilar birazda senelik izin kullanmalari gerektigini dusunuyorum transfer icin acelemiz yok nasil olsa.

Valverde ekibimizde boksör var diye korkusundan gelmeyecek gibi duruyor

Başkanın kafasında kurduğu Dursunmarkt diye bir site var ve futbolculara kendi biçtiği fiyattan fazla vermek istemiyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün kimleri 20 taksitle kiraliyoruz

Singo bir yerlere önerilip duruyorsa ya kiralanır ya da 30a anca satılır.

Gabriel Sara ve Adrien Rabiot, Napoli'nin transfer gündeminde. (Il Mattino)

Wilfried Singo, Napoli'ye önerildi. Transferin kiralık olarak gerçekleşme ihtimali bulunuyor. (Il Mattino)

Yakında ya Dursun Özbek ya da Kavukcu tarafından "ince eleyip sık dokuyoruz, kimse merak etmesin" açıklaması gelir.

Dünya kupası da bitti. Zamanında hareket etmezsek, Ağustos sonunda kimse iyi oyuncusunu kaptırmak istemeyecektir. Ondan sonra yine düşecekler menajer kucağına ve panik transferleri yapılacak. Tabi bu bir varsayım ve umarım önceki dönemlerden ders almışızdır da tüm bunlar gerçekleşmez.

Ziya doğan ve 7 önliberolar gibi nöbet

Singo kiralık ve 50 milyon opsiyonla yollanır. Yönetim borazanı hesaplar tarihin en büyük satışı diye pazarlar.

Gabriel Sara ve Adrien Rabiot, Napoli'nin transfer gündeminde. (Il Mattino)

Wilfried Singo, Napoli'ye önerildi. Transferin kiralık olarak gerçekleşme ihtimali bulunuyor. (Il Mattino)
Singo'nun kiralık gideceğine ihtimal vermiyorum. O saçma geliyor bana. Sara olur mu bilmiyorum ama bir orta saha alacak sanırım Napoli.

Geri
Üst Alt