Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.306
- 14.255
- 1.398
dostum arjantin gibi 90 dakikada 0 şut çeksek takıma tepkin ne olurArjantin’in sertliği 10 üzerinden 10 ise bizimki 5 falan
Yukarılara çekmeliyiz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum arjantin gibi 90 dakikada 0 şut çeksek takıma tepkin ne olurArjantin’in sertliği 10 üzerinden 10 ise bizimki 5 falan
Yukarılara çekmeliyiz bence
Zaten olması gereken o biz öyle pas futboluymuş oymuş yapamayız ya da yapabilecek oyuncu tarzımız yok.
Az pozisyona bile girsek rakibide çok net pozisyona sürükletmemek lazım Juventus ve Liverpool deplasmanlarında herhalde toplam 20 tane net pozisyon verdik ki inanılmaz bir rakam.
dostum arjantin gibi 90 dakikada 0 şut çeksek takıma tepkin ne olur
Singoyu kiralik vermek yapilabilecek en kötu hamle olur. Gidip orda sakatlanip 1 yas daha almis geri dönmesi berbat bi secim olur. Gidecekse bonservisle gitmeli!!
finali karıştırma dostumŞL finaline çıkıp PSG karşısında 0 şut çekip 7 gol yesek bile önemli değil, havaalanında karşılarım
finali karıştırma dostum
yinede utanç verici bir olay yalandanda olsa bi şut çekersin be kardeşim hiç kaleye gitmemek nedirTamam Arjantin de bu istatistiği finalde yaptı zaten
yinede utanç verici bir olay yalandanda olsa bi şut çekersin be kardeşim hiç kaleye gitmemek nedir
Zorunlu opsiyon olmadan yollarsa büyük kepazelik olurTutarsiz bir haber, hoca COK ISTIYOR diyerek gelmedi mi bu adam?
Niye gondermeye ya da menajerine "teklif getir" gibi moda burunmusuz havasinda haberi ciddiye alalim ki?
Begenilip teklif almasiyla bizim iznimizle menajerinin kuluplere onermesi arasinda fark var cunku
Ne anlatiyon dayiDurum çok vahim gözüküyor.