Yönetim bir plan program çerçevesinde değil rüzgara göre iş yapıyor

2026-2027 sezonu yedek kulübesi

1. Aras Demirkan
  2. Eymen Efe Koraltan
  3. Kuzey Aydemir
  4. Atlas Ersoy
  5. Miran Çetinkaya
  6. Rüzgar Özkan
  7. Pars Karaca
  8. Asil Mavi Yalçın
  9. Ayaz Tuncer
  10. Uras Güneş
  11. Alp Arınsoy

Son düzenleme:
Çıkıp kendisi oynasın o zaman
1784540359836.webp

Bunlar yine firsat transferi pesinde galiba

Simdi cikip "son gün firsatlari bekliyoruz" deseler hakli olarak linc yiyecekler o yüzden bisey de diyemiyorlar
Firsat transferi dedigin 1 OYUNCU olabilir, onun icinde Agustos ayini bekleyebilirsin. Buna birsey demem.

Firsat transferi 4-5 tane olamaz, bunun adi mallik..

beyler çok acil instagram twitter ve sokakta ağır yangın başlatılmalı

geçen senelerdeki gibi bi durumda değiliz, o zamanlar bile daha sakin olmalıyız diyordum ama bu sefer gidişat çok çok kötü

dursun ve çevresindeki hıyar tayfa tamamen parasız bu işi götürme peşinde

isterlerse 10 tane oyuncu getirsinler bu işin niteliği de önemli, bize uygunluğu da önemli

şuan herkese kiralık opsiyon teklif edip kabul edenleri getirmekle uğraşıyoruz

yönetimdekiler her şeyin mimarı kendileri görüyorlar, o mimari yapıya oturturuz onları vallahi sabah sabah sinirim tepeme çıktı

Son gunleri bekliyoruz. Firsat transferi kovaliyoruz

allah bu firsat transferi olayini cikarani nasil biliyorsa öyle yapsin

Acelemiz yok 20 agustosu bekliyoruz

15 gün daha böyle gidecek gibi. Yangın tayfa ateşi harlamalı hafiften.

Icimden bir his Hocayla sezon ortasinda yollarimizi ayiracagimizi söylüyor o yüzden transfer konusunda pek emin degilim
Nasil yani? Planlanmis bir ayrilik mi yoksa kötu gidip ayrilik mi? Ikisi cok farkli cunku. Transfer yapmazsak kötu gidecegimiz 99% ozaman zaten yollar ayrilir

Planli ayriliksa ve o yuzden pek yatirim yapilmazsa gene kötu gideriz

Bu nasil his rts?

beyler çok acil instagram twitter ve sokakta ağır yangın başlatılmalı

geçen senelerdeki gibi bi durumda değiliz, o zamanlar bile daha sakin olmalıyız diyordum ama bu sefer gidişat çok çok kötü

dursun ve çevresindeki hıyar tayfa tamamen parasız bu işi götürme peşinde

isterlerse 10 tane oyuncu getirsinler bu işin niteliği de önemli, bize uygunluğu da önemli

şuan herkese kiralık opsiyon teklif edip kabul edenleri getirmekle uğraşıyoruz

yönetimdekiler her şeyin mimarı kendileri görüyorlar, o mimari yapıya oturturuz onları vallahi sabah sabah sinirim tepeme çıktı

rtas sükünete davet ediyodun gecen forumdaslari

zivanadan cikarmis gibi seni de dursun

Gram çalışmadan Erden Timur'un sayesinde hersene 4 ayak üstüne düşen bir yönetim var, Aziz Yıldırım kedi fare gibi oynayacak bunlarla

kendini alim mi saniyo bu adam

erden sayesinde birazcık president oldun beyfendi

tomaları özledin heralde

adam gibi transfer yap
Yalnız bu konuda haklı bence. Senin 10 numara 8 numara gibi eksikliklerin dururken paranın büyük bölümünü yedek forvet transferine harcamak mantık dışı. Yani sözgelimi 60 milyonluk bütçen varsa bunun en fazla 10 milyonu yedek forvet için harcanır bence. Asıl parayı 10 noya gömmek lazım.

rtas sükünete davet ediyodun gecen forumdaslari

zivanadan cikarmis gibi seni de dursun

ben oyuncularımıza karşı yapılan aşırı agresyon içeren yorumları doğru bulmuyorum

aynı zamanda ben bu yaz döneminin başından beri çok karamsarım @Naci Liboş bile gelip "hayırdır lan sen niye yangın yapıyon" diyordu.

abi bu adamlar devre arası ŞL turunu ve lig şampiyonluğunu tehlikeye atmayı göze alarak orta sahaya transfer yapmadılar.

dursun gitti neyin kredisini çekti hatırlamıyorum, kulüpte niye nakit sıkıntısı var, nerede paralar, florya'yı satıp yiyip bitirdiniz mi noluyor

Geri
Üst Alt