Mehmet Arif Akalın
Yeni Üye
- 4 Ağustos 2024
- 76
- 27
- 63
Ponomarenko da iyice dillerden düştü. Herhalde almicaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık mı?
Biz mal mıyız?
Maalesef her seneki hal.Bu ilk değil ki. Dün bir yazı okudum yönetim 10 numara transferine odaklandık diyor .Tarih 19 Temmuzda odaklanmışlar. 10 numarasız yaklaşık 2 yıldır oynuyoruzTakima 10 numara, forvet, kanat, hatta stoper lazimken bu yavaslik nedir anlamiyorum. Simdiye kadar en azindan bir hucum oyuncusu bitmis olmaliydi, takimda hucum oyuncusu kalmadi vallah adami biktirirlar.
Takima 10 numara, forvet, kanat, hatta stoper lazimken bu yavaslik nedir anlamiyorum. Simdiye kadar en azindan bir hucum oyuncusu bitmis olmaliydi, takimda hucum oyuncusu kalmadi vallah adami biktirirlar.
10 numara sadece kalmis olsa tamam firsat transferi deriz 4-5 transfer birden mi firsat kovalaniyor.Bunlar yine firsat transferi pesinde galiba
Simdi cikip "son gün firsatlari bekliyoruz" deseler hakli olarak linc yiyecekler o yüzden bisey de diyemiyorlar
10 numara sadece kalmis olsa tamam firsat transferi deriz 4-5 transfer birden mi firsat kovalaniyor.

Bu yönetimde veya teknik ekipte mantik araman biraz komik geldi rtsTutarsiz bir haber, hoca COK ISTIYOR diyerek gelmedi mi bu adam?
Niye gondermeye ya da menajerine "teklif getir" gibi moda burunmusuz havasinda haberi ciddiye alalim ki?
Begenilip teklif almasiyla bizim iznimizle menajerinin kuluplere onermesi arasinda fark var cunku
Bunlar yine firsat transferi pesinde galiba
Simdi cikip "son gün firsatlari bekliyoruz" deseler hakli olarak linc yiyecekler o yüzden bisey de diyemiyorlar
shomurodov diye saçmalamış saç, gs yedek forvet diye duyum almış içerden güya