Burhan Can Terzi:” Kasada para olmadığı,nakit sıkıntısı yaşandığı kulağımıza geliyor. Çıkın bunu taraftara anlatın o zaman.”

hmm demek para yok

dursun paralar nerde kardesim hesap ver

Takima 10 numara, forvet, kanat, hatta stoper lazimken bu yavaslik nedir anlamiyorum. Simdiye kadar en azindan bir hucum oyuncusu bitmis olmaliydi, takimda hucum oyuncusu kalmadi vallah adami biktirirlar.
Maalesef her seneki hal.Bu ilk değil ki. Dün bir yazı okudum yönetim 10 numara transferine odaklandık diyor .Tarih 19 Temmuzda odaklanmışlar. 10 numarasız yaklaşık 2 yıldır oynuyoruz :))) .10 numara şuan Kemerburgaz da antrenman yapıyor olmalıydı.Bakalım odaklanmanın meyvelerini ne zaman yiyeceğiz.Rahat rahat odaklansınlar.

Yönetim şu an ne yapıyor acaba?

şu durumdan hiç utanmadılar , utanmayacaklar

daha beteri olmaz demiştik ama olacak gibi.

1784538879446.webp

Takima 10 numara, forvet, kanat, hatta stoper lazimken bu yavaslik nedir anlamiyorum. Simdiye kadar en azindan bir hucum oyuncusu bitmis olmaliydi, takimda hucum oyuncusu kalmadi vallah adami biktirirlar.

Bunlar yine firsat transferi pesinde galiba

Simdi cikip "son gün firsatlari bekliyoruz" deseler hakli olarak linc yiyecekler o yüzden bisey de diyemiyorlar

Bunlar yine firsat transferi pesinde galiba

Simdi cikip "son gün firsatlari bekliyoruz" deseler hakli olarak linc yiyecekler o yüzden bisey de diyemiyorlar
10 numara sadece kalmis olsa tamam firsat transferi deriz 4-5 transfer birden mi firsat kovalaniyor.

Tutarsiz bir haber, hoca COK ISTIYOR diyerek gelmedi mi bu adam?

Niye gondermeye ya da menajerine "teklif getir" gibi moda burunmusuz havasinda haberi ciddiye alalim ki?

Begenilip teklif almasiyla bizim iznimizle menajerinin kuluplere onermesi arasinda fark var cunku
Bu yönetimde veya teknik ekipte mantik araman biraz komik geldi rts

Para yok para. Dursun paraları hacılamış. He bruno he olmo.

shomurodov diye saçmalamış saç, gs yedek forvet diye duyum almış içerden güya

Geri
Üst Alt