Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.838
- 14.488
- 2.828
en son kendisine seni seviyorum diyene inandığında sabah küvette uyandı aybarsımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son kendisine seni seviyorum diyene inandığında sabah küvette uyandı aybarsımız
Severim sen sushi sever misinZurna dürüm sever misin?!
Ben de rakipler için söyledim zaten tek oyuncu olmaz lafını... bize 1 as 10 numara şart. Orta sahaya da lesley formayı kaparsa geri kalanlar rotasyonda faydalı olsunlar yeter...Tek oyuncuyla olmaz olayı diğer takımlar için doğru ama bizim için geçerli değil renktaş. Şu an biz oturmuş bi takıma, oyun anlayışına vs sahibiz. Bize gelen gerçekten iyi bir oyuncu eğer karakter olarak hıyarağasının teki çıkmazsa direkt olarak takıma büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle kaçan fırsatlar en çok bize zarar aslında. Büyük faydadan zarar ediyoruz.
Uğurcan'ın suçu neydi ki ?
Sende agla nedim yanihocaların hocası ünvanına sahip birisinin
ağla yazması
forum bitmis
Daha beyaz olmasıUğurcan'ın suçu neydi ki ?
Baskalarinin ne alip almadigi beni zerre ilgilendirmiyor. Bizim alip alamadiklarimiza bakalimAlamaz.insallah
Takımda birtek Sane olsun yeter.Diger yerliler olmasada olurUğurcan'ın suçu neydi ki ?
aaaa, tamamdır,.Dikkatimden kaçmışDaha beyaz olması