fenerin 10+4 yabancılı geniş kadrosunu yazabilir misin

görelim öyle mi değil mi

bilmiyorum ki onların kaç adamı var yok

geçen seneden daha iyi olduklarını, geçen sene son haftalara kadar sıkıntı yaşadığımızı düşününce geçen seneden daha kötü olmayacakları aşikar

bi de şunu atlamamak gerekiyor, bizim oyun tarzımız rakibi bozmak üzerine kurulu, biz geriden tık tık pasla çıkalım tiki taka takımı değiliz. biz koçbaşı gibi rakibin üstüne gidiyoruz, çarpıyoruz geri dönüyoruz sonra bi daha çarpıyoruz, adamları kırmak için uğraşıyoruz, kırana kadar yoruluyoruz, kırdıktan sonra da patır kütür döşemeye başlıyoruz.

ama bizim için de yorucu bir oyun taktiği, bizim takımın stoperleri fenerin orta sahasındaki ismail yüksek'ten daha çok sprint atıyordur.

bu nedenle bizim takımın geniş kadrosu çok çok önemli

yalnız hoca son röportajlarında açıkça artık possesion( topa sahip olma) oyununa geçecez ve daha çok çalışacağız dedi

bilmiyorum ki onların kaç adamı var yok

geçen seneden daha iyi olduklarını, geçen sene son haftalara kadar sıkıntı yaşadığımızı düşününce geçen seneden daha kötü olmayacakları aşikar
fredi taliscayı falan göndermek zorundalar bizden daha büyük sıkıntıdalar onlar geniş kadro açısından yerlileri rezalet

biz yeter ki 4-5 hamle yapalım

bi de şunu atlamamak gerekiyor, bizim oyun tarzımız rakibi bozmak üzerine kurulu, biz geriden tık tık pasla çıkalım tiki taka takımı değiliz. biz koçbaşı gibi rakibin üstüne gidiyoruz, çarpıyoruz geri dönüyoruz sonra bi daha çarpıyoruz, adamları kırmak için uğraşıyoruz, kırdıktan sonra da patır kütür döşemeye başlıyoruz. ama kırana kadar da tabii ki yoruluyoruz. oynaması da izlemesi de yorucu yemin ederim bizim takım

bizim takımın stoperleri fenerin orta sahasındaki ismail yüksek'ten daha çok sprint atıyordur.

bu nedenle bizim takımın geniş kadrosu çok çok önemli
Leao-Thuram gibi atletik oyuncular lazim..

yalnız hoca son röportajlarında açıkça artık possesion( topa sahip olma) oyununa geçecez ve daha çok çalışacağız dedi

evet renktaşım izledim ama anadolu kulüpleri yine bize ölümüne kapanacak. dünya kupasında da görüyoruz işte ispanya haricinde o kapanmaları öyle ara paslarla vs açabilen takım yok. duran toplar, kenar ortalar ve bireysel çalımlarla iş yürüdü. burada da böyle olacak. biraz cesur oynayan takıma karşı topa sahip olmayı yapabiliriz ama anadolu takımı 11 kişi kapandığında zaten top sende ve yani ondan sonra başlayacak iş balyozla duvar yıkma oyununa

fredi taliscayı falan göndermek zorundalar bizden daha büyük sıkıntıdalar onlar geniş kadro açısından yerlileri rezalet

biz yeter ki 4-5 hamle yapalım

ben 4-5 hamlenin aynı zamanda kalitesinin yüksek olması gerektiğini düşünüyorum

mesela stoper için baya rastgele adamların adı geçiyor, sol kanat, santrafor yedekleri de öyle

ilk 11 oyuncualarını yedek bırakma ihtimali olmayan adamlar alacaklar gibi geliyor

maalesef şu anki durum biraz endişe verici

Can Uzun ve Ponomarenko geldi mi

Bjk ve şikecilerin kadrolarına uzun uzun baktım %99 yabancı kuralını değiştirtecek bunlar başka türlü işin içinden çıkmaları mümkün değil. Bizimkilerin az biraz aklı varsa kuralın devamını ister.

yine Göztepe'deki Dennis'in gözümüze Viera gibi gelmeye başladığı dönemlere giriş yaptık yönetim sağolsun

Bir taraftar olarak sence cana 40 verilir mi o paraya ne yildizlar alinir verdin o bonservisi diyelim ne biliyom Emre Akbaba ve Ahmet kutucu gibi cikmiyacagini
Bruno da beklediğimiz performansı vermeyebilir bu iş tamamen aşının tutmasına bağlı dostum. Müthiş bir Gündoğan örneği var misal önümüzde. 40 verilir mi evet fazla ama potansiyel var mı var hem 10 numarayı hem solu yedekler mi yedekler. Benzer şekilde Lesley'de de bu paralar fazla bence. Birde madem fazla 40 o zaman bütçene uygun profile gitmemiz
Lazım uzadıkça uzuyor işler
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

... tövbesi görene kadardır sözü gibi bizim genç oyuncu sevdamız da rakibe gelen greenw**d veya trossard'ı görene kadardı, net.

bu takıma seviye atlatacak en az 2 oyuncu almayan hainoğludur.

... tövbesi görene kadardır sözü gibi bizim genç oyuncu sevdamız da rakibe gelen greenwood veya trossard'ı görene kadardı, net.

hayır ben 17 yaşında dünya yıldızı istiyorum ve oynatacak hoca istiyorum
acın yoğun

... tövbesi görene kadardır sözü gibi bizim genç oyuncu sevdamız da rakibe gelen greenw**d veya trossard'ı görene kadardı, net.

Yakışır dimi ya

bruno-fernandes-bruno.webp

Yakışır dimi ya

bruno-fernandes-bruno.webp

renkdaşım valla Bruno'ya diyecek bir şeyim yok ama eminim ki boşta olan Brandt bile gelseydi 10 numaraya yine bu takıma bir şeyler katacaktı. O kadar ciddi bi oyun kurucu eksiğimiz var ki, Yusuf Yazıcı oynasa fayda sağlar o derece.

ya trossard o kadar beğendiğim ve geçen seneden beri yazdığım bir topçuydu ki, kargalara gitmesi bende acı olarak isot isotoğlu etkisi yarattı

burhan can terzi yasaklanmalidir
O yasaklansin bu yasaklansin ne yani trans haberlerini ben mi vereyim az biraz kolpa iyidir ya
Niye manu da 15 milyon Euro kazanan adam premier ligi bırakıp buraya gelmek için niye indirime gitsin ? Babası Galatasaray lisesi mezunu da biz mi bilmiyoruz ? Şu Burhan’ın cidden yasaklanması lazım şizofren herife burada sövmeye az kaldı
Galatasaraya gayet sexsi bir kulup neden olmasin

Geri
Üst Alt