crocodile-dance.gif
SmartSelect_20260719_194813_Samsung Browser.webp

Biz 30’a uguçukvu almışız, adamlar 40’a greenwood, ake falan aldılar, ötekiler trossard salah gidiyorlar, trabzon yine yetenekli gençleri topluyor
Uguçukvu sahada dolanıyor, gelen giden yanından basıp geçiyor
10 no yok, stoper, kanatlar, golcü, ortasahalar alternatifsiz
Yıldız olacak diye ümit bağladığımız genç yok
Ligden bile parlayan isimlerden alamıyoruz
Bu sene şamp.luk çok zor, hatta bence mümkün değil
Bari yüksek top atın, Osi boğuşsın da bir şey yapsın diye bekleyip duracaz maçlarda
Postun ceyreginde saclarim beyazladi tumunu okursam kanser olmaktab korkuyorum

Geçen sezon şampiyon olmuş olmamız aslında hiçbir şey ifade etmemeli bu sezon özelinde.

2 sene üst üste şampiyon takım 3. sezona öyle felaket girdi ki, her şeyi kaybedebileceğimiz bir başlangıç yapmıştık beşiktaş tarumarı ve young boys elenmesi ile. Çünkü Ziyech-İcardi-Mertens-Zaha dörtlüsü ile hiçbir şey olmazdı artık ama bunun anlaşılması için maalesef ŞL biletini ve otomatik olarak 40-50 milyon euro parayı kaçırmamız gerekti. Osimhen piyangosu, müthiş çıkış yapan Yunus, devre arası gelen Lemina gibi faktörlerle ilerledik. Hakkını yemeyeyim 7. haftada Fener'e deplasmanda 3-1 çakınca tabii kendimize geldik

Şuan böylesine bi durumda mıyız bence değiliz ama yine gözardı edilen bir şey var, rakip takımlar oyunun seyrini değiştirme ihtimali yüksek oyuncular alıyorlar. Unutulmaması gereken şey bir Asensio transferi ile Fener geçen sene çok maçta lige tutundu. Greenwood, Trossard, olursa Salah vb tüm bu isimler hiç tutmayacağı gibi aksine Asensio misali normalde puan kaybı olacak maçlarda 3 puan gelmesini sağlayabilecek isimler.

Ve bizim her ne kadar kaliteli oyuncularımız bence de hala 1. sırada yazılacak kalitede olsa da sayı olarak çok azız ya bunu niye anlatamıyoruz. Fenerbahçe'de 1 tanesi çok iyi, kalanları ortalama diyebileceğimiz toplam 4-5 stoper var. Bizdeki 2 stopere de çok iyi diyebiliriz ama ulan 3. stoper yok. Yani allah korusun Apokerim bi sakatlansa sıçtık yani bunun riskine nasıl giriyoruz. Şu takımda bi 3. stoper yok. Şu takımda şuan Barış'a bir şey olsa kanat yok, santrafor yok, 10 numara yok. Yav yok işte nitelik var ama sayımız çok yetersiz yani artık yönetimin şunu anlaması lazım.

Siz burada söylediğim zaman daşdaş geçtiniz ama bu yüzden ben vasat üstü bile olsa şu takıma yedeğin yedeği olacak, rotasyonu geniş tutacak yerlilerin alınmasını bu yüzden istiyorum. Hayvan gibi eksiğiz. Ve bu yönetim bu eksiği de NAH kapatır, şimdiden söylüyorum. Tıpkı bu yönetim bu sene 40-50'den fazla para hayatta harcamaz dediğimde ooo olur mu öyle şey en az 100 harcarız diyodunuz, şimdi de diyorum ki bu takım belki kalite olarak değil ama sayısal olarak eksik girecek yine yine yine. Ve bunun tek sebebi sadece "aman çok iyi oyuncu alalım" tribi yüzünden. Ağırdan almalar yüzünden, yönetimin iş bilmezliği yüzünden.

2 kaliteli stoper
lemina kalmazsa kesici 6
1 adet 10 numara ve hatta 8 de oynayabilen yedeği
1 adet en az lang kadar kaliteli sol kanat
1 adet de santrafor yedeği

yani 6 adam almazsak şampiyonluk rakiplerin saçmalamasına kalır

4 adam alarak bu takım tamamlanmaz

Hadi temmuz 19'unda olmasın ama 1 Ağustos olduğunda kadromuz şu halde olması gerekiyordu

Uğurcan -Jankat - 3. Kaleci kimse artık altyapıdan mıdır biri eklenir

Singo - Sallai
Sanchez - Apokerim
3. Stoper ve 4. stoper transfer edilmeliydi
Kaan kalır 5. stoper işte
Jakops - Eren - Kazımcan

Lemina kontrat hikayesi bitmiş olmalıydı anlaşamadıysan yerine adamını çekecektin
Torreira - Lesley (hayret bi bu geldi zaten)
G. Sara - İlkay
8 numara oynayacak bi oyuncu gelmiş olmalıydı

Sane - Yunus
Barış - Kanat transferi ve Berat Luş
Osimhen - u23 Forvet

Sen şimdi 1 ağustosta bu kadroyu hazır ettikten sonra ararsın işte o 10 numarayı. Ondan sonra kovala, ağustos içerisinde full fokus kendini 10 numaraya ver, illa iyi bi isim getirirdin.

19 temmuz oldu ve eksikler gün gibi ortada işte.
Kutlama organizasyonu yapmayı beceremeyen adamlardan eş zamanlı transfer operasyonu yönetmesini bekliyoruz.

2 kaliteli stoper
lemina kalmazsa kesici 6
1 adet 10 numara ve hatta 8 de oynayabilen yedeği
1 adet en az lang kadar kaliteli sol kanat
1 adet de santrafor yedeği

yani 6 adam almazsak şampiyonluk rakiplerin saçmalamasına kalır

4 adam alarak bu takım tamamlanmaz
bence de 6 adam alınmalı da 4 adam aldığımız şartlarda dahi rakiplerden daha geniş kadromuz olmuş oluyor

onların saçmalaması ne alaka onu anlamadım

bence de 6 adam alınmalı da 4 adam aldığımız şartlarda dahi rakiplerden daha geniş kadromuz olmuş oluyor

onların saçmalaması ne alaka onu anlamadım

yav kral olmuyor işte

onların tek derdi lig olacak

göreceksin onlar rotasyonu avrupada yapacak ama bizim tabiki öyle bir şey yapma durumumuz yok

geçen sene şansımız yaver gidip lang tutmasa lig gidiyordu

4 oyuncuyla kadromuz geniş olmuyor mesela fenerden

kaldı ki onlar da transfere devam ediyor

hala bazı mevkilerde önde olduğumuz doğru ama 6 adam gelmezse kasım aralık ayı bitmez

Hadi temmuz 19'unda olmasın ama 1 Ağustos olduğunda kadromuz şu halde olması gerekiyordu

Uğurcan -Jankat - 3. Kaleci kimse artık altyapıdan mıdır biri eklenir

Singo - Sallai
Sanchez - Apokerim
3. Stoper ve 4. stoper transfer edilmeliydi
Kaan kalır 5. stoper işte
Jakops - Eren - Kazımcan

Lemina kontrat hikayesi bitmiş olmalıydı anlaşamadıysan yerine adamını çekecektin
Torreira - Lesley (hayret bi bu geldi zaten)
G. Sara - İlkay
8 numara oynayacak bi oyuncu gelmiş olmalıydı

Sane - Yunus
Barış - Kanat transferi ve Berat Luş
Osimhen - u23 Forvet

Sen şimdi 1 ağustosta bu kadroyu hazır ettikten sonra ararsın işte o 10 numarayı. Ondan sonra kovala, ağustos içerisinde full fokus kendini 10 numaraya ver, illa iyi bi isim getirirdin.

19 temmuz oldu ve eksikler gün gibi ortada işte.
Kutlama organizasyonu yapmayı beceremeyen adamlardan eş zamanlı transfer operasyonu yönetmesini bekliyoruz.

bu arada lesley 6 numara değil diyorlar izleyenler ben izlemedim de

eğer o adam lemina muadili değilse lemina gidince kesici 6 şart oğlu şart

yav kral olmuyor işte

onların tek derdi lig olacak

göreceksin onlar rotasyonu avrupada yapacak ama bizim tabiki öyle bir şey yapma durumumuz yok

geçen sene şansımız yaver gidip lang tutmasa lig gidiyordu

4 oyuncuyla kadromuz geniş olmuyor mesela fenerden

kaldı ki onlar da transfere devam ediyor

hala bazı mevkilerde önde olduğumuz doğru ama 6 adam gelmezse kasım aralık ayı bitmez
fenerin 10+4 yabancılı geniş kadrosunu yazabilir misin

görelim öyle mi değil mi

bi de şunu atlamamak gerekiyor, bizim oyun tarzımız rakibi bozmak üzerine kurulu, biz geriden tık tık pasla çıkalım tiki taka takımı değiliz. biz koçbaşı gibi rakibin üstüne gidiyoruz, çarpıyoruz geri dönüyoruz sonra bi daha çarpıyoruz, adamları kırmak için uğraşıyoruz, kırdıktan sonra da patır kütür döşemeye başlıyoruz. ama kırana kadar da tabii ki yoruluyoruz. oynaması da izlemesi de yorucu yemin ederim bizim takım

bizim takımın stoperleri fenerin veya birçok anadolu kulübünün bazı orta sahalarından daha çok sprint atıyordur.

bu nedenle bizim takımın geniş kadrosu çok çok önemli

Geri
Üst Alt