- 4 Ağustos 2009
- 90.611
- 71.681
- 5.188
Yarin haftalık olağan simitli transfer toplantisi var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Postun ceyreginde saclarim beyazladi tumunu okursam kanser olmaktab korkuyorumBiz 30’a uguçukvu almışız, adamlar 40’a greenwood, ake falan aldılar, ötekiler trossard salah gidiyorlar, trabzon yine yetenekli gençleri topluyor
Uguçukvu sahada dolanıyor, gelen giden yanından basıp geçiyor
10 no yok, stoper, kanatlar, golcü, ortasahalar alternatifsiz
Yıldız olacak diye ümit bağladığımız genç yok
Ligden bile parlayan isimlerden alamıyoruz
Bu sene şamp.luk çok zor, hatta bence mümkün değil
Bari yüksek top atın, Osi boğuşsın da bir şey yapsın diye bekleyip duracaz maçlarda
Yav salah bize yazilirken kimse istemiyordu herkes sovuyordu bitik adam diye simdi ise herkes birden salah hayrani olmus
EvetMillet singoya 35-40 saraya 30-40 ister sonra can icin 50-60, bruno icin 40, enciso icin 30-35 istenmesine laf atar
Bizimkiler topcuda onlarinki sivaci mi?
O yüksek bu yüksek. Bizden Sara isteseler 40 milyon euro ama
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lige keşke samsun deplasmanıyla falan başlasaydık en azından ağustos ortası hızlanırdık bu gidişle eylül başına kalacak hamlelerSamsunda şamp maçında 4 yedi bu kadro. Uyumaya devam!
Son macta bizie show yapti be dokulmesiYav daha ne salah guzellemesi yapiliyor. Gecen sezon 3kere karsilasmadik mi? 3macta da dökuldu. Dunya kupasinda görduk berbat durumda. Ismi kalmis salahin. Gelsin sampiyon yapsin sonra guzellersiniz
bence de 6 adam alınmalı da 4 adam aldığımız şartlarda dahi rakiplerden daha geniş kadromuz olmuş oluyor2 kaliteli stoper
lemina kalmazsa kesici 6
1 adet 10 numara ve hatta 8 de oynayabilen yedeği
1 adet en az lang kadar kaliteli sol kanat
1 adet de santrafor yedeği
yani 6 adam almazsak şampiyonluk rakiplerin saçmalamasına kalır
4 adam alarak bu takım tamamlanmaz
bence de 6 adam alınmalı da 4 adam aldığımız şartlarda dahi rakiplerden daha geniş kadromuz olmuş oluyor
onların saçmalaması ne alaka onu anlamadım
Seninde dedigin gibi buruno en fazla 2 sene oynar Canin hic oynamama sansida var benim gozumde kapali kutuBruno vs Can? Elbette Bruno,
Ama 30-35 milyon euro Bruno vs Can derlerse, Can derim. Bruno en fazla 2 sene oynar, ama kalitesi tartisilmaz.
Hadi temmuz 19'unda olmasın ama 1 Ağustos olduğunda kadromuz şu halde olması gerekiyordu
Uğurcan -Jankat - 3. Kaleci kimse artık altyapıdan mıdır biri eklenir
Singo - Sallai
Sanchez - Apokerim
3. Stoper ve 4. stoper transfer edilmeliydi
Kaan kalır 5. stoper işte
Jakops - Eren - Kazımcan
Lemina kontrat hikayesi bitmiş olmalıydı anlaşamadıysan yerine adamını çekecektin
Torreira - Lesley (hayret bi bu geldi zaten)
G. Sara - İlkay
8 numara oynayacak bi oyuncu gelmiş olmalıydı
Sane - Yunus
Barış - Kanat transferi ve Berat Luş
Osimhen - u23 Forvet
Sen şimdi 1 ağustosta bu kadroyu hazır ettikten sonra ararsın işte o 10 numarayı. Ondan sonra kovala, ağustos içerisinde full fokus kendini 10 numaraya ver, illa iyi bi isim getirirdin.
19 temmuz oldu ve eksikler gün gibi ortada işte.
Kutlama organizasyonu yapmayı beceremeyen adamlardan eş zamanlı transfer operasyonu yönetmesini bekliyoruz.
fenerin 10+4 yabancılı geniş kadrosunu yazabilir misinyav kral olmuyor işte
onların tek derdi lig olacak
göreceksin onlar rotasyonu avrupada yapacak ama bizim tabiki öyle bir şey yapma durumumuz yok
geçen sene şansımız yaver gidip lang tutmasa lig gidiyordu
4 oyuncuyla kadromuz geniş olmuyor mesela fenerden
kaldı ki onlar da transfere devam ediyor
hala bazı mevkilerde önde olduğumuz doğru ama 6 adam gelmezse kasım aralık ayı bitmez
Cok izlemedim Cani i ama okudum kadariyla potansiyel var.. Frankfurt guzel topcu yetisyiriyor.. hayirlisi artik.Seninde dedigin gibi buruno en fazla 2 sene oynar Canin hic oynamama sansida var benim gozumde kapali kutu