- 18 Eylül 2018
- 15.734
- 12.070
- 1.473
Bize kanat baby vakayeme lazım. Uçan kaçan kanat iş yapmaz bizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turk'un gucunu gostermek daha ne bekliyoruz o zaman? Vur, kır, parcala bu maci kazan! Demis atalarimiz.Masa kırılır gerek yok, müzakere için lazım masa
Pres yönü mertens'in başka yav adı geçen oyunculardan enciso hariç hiç biri o role uygun degil. Milli takım hocası bile mertens'in bu kadar önde bastığını bilmiyordum dedi.Bizim sistemde Mertens kadar koşarsa 3 maça cenazesi çıkar buradan.
Normal sezonda zaten en az 2 ay sakatlıklarla uğraşıyor. Bizim oyun sisteminde bu sakatlık süreleri 6 aya kadar çıkar.
Milanda çürüyüp gidiyor bi hedefi yok. Olmaz diyemiyorum.Bize piyasadaki en uygun kanat ama satmaz herhalde Milan ihtimali varsa Sane'ye rağmen yıldız transferi için kendisini isterdim. Dediğin gibi 10'da da kullanırdık.
Bizim oraya koyacağımız adamın oyun sisteminden kaynaklı gerçekten çift ciğer dinamo olması lazım.Pres yönü mertens'in başka yav adı geçen oyunculardan enciso hariç hiç biri o role uygun degil. Milli takım hocası bile mertens'in bu kadar önde bastığını bilmiyordum dedi.
ts 30 a okeymis
32 yasinda bu herif icin anormal meblag
İhtiyaçları olduğunu mu düşünüyorsun halaa.4 sene sonunda.Hadi diğerlerini anlarsinda bizimkilerin in ihtiyacı yok olmamalida.yöneticiler için PR yapabilecekleri isimler geçmiyordu birileri çok rahatsız oldu zannedersem,
Salah falan tam yanında poz vermelik bi transfer işte eğer olursa