(Ertem Şener YT) nedir? Yatırım Tavsiyesi mi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim sistemde Mertens kadar koşarsa 3 maça cenazesi çıkar buradan.

Normal sezonda zaten en az 2 ay sakatlıklarla uğraşıyor. Bizim oyun sisteminde bu sakatlık süreleri 6 aya kadar çıkar.
Pres yönü mertens'in başka yav adı geçen oyunculardan enciso hariç hiç biri o role uygun degil. Milli takım hocası bile mertens'in bu kadar önde bastığını bilmiyordum dedi.

ts iki tane düzgün kanat bulursa zhegrova boga gibi yarış içinde kalır malinovski falanda iyi topçu zaten onuachu var

ts 30 a okeymis

32 yasinda bu herif icin anormal meblag

pazartesi'den sonra anca hareketlilik olur herhalde hafta sonu bir şey beklemiyorum.

Pres yönü mertens'in başka yav adı geçen oyunculardan enciso hariç hiç biri o role uygun degil. Milli takım hocası bile mertens'in bu kadar önde bastığını bilmiyordum dedi.
Bizim oraya koyacağımız adamın oyun sisteminden kaynaklı gerçekten çift ciğer dinamo olması lazım.

İlkay ve Sara'nın o bölgede iş yapamamasının da sebebi bence bu, o tarz dinamo bir adam olmamalarıyla alakalı.

Bize uyacak bir parça şu an dünya üzerinde var mı bilmiyorum? Hem zeki olacak, hem press yapacak, hem şut hem pas tehdidi olacak...

Çok zor bir daha böyle bir profilin denk gelmesi.

yöneticiler için PR yapabilecekleri isimler geçmiyordu birileri çok rahatsız oldu zannedersem,

Salah falan tam yanında poz vermelik bi transfer işte eğer olursa
İhtiyaçları olduğunu mu düşünüyorsun halaa.4 sene sonunda.Hadi diğerlerini anlarsinda bizimkilerin in ihtiyacı yok olmamalida.

Geri
Üst Alt