Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.328
- 413
- 1.823
Dursunun oteline gidelim, hadi cikalim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sağ bek alırsın sallai barışın falan yedeği olur. Yada singo tamamen iyileştirilebilir sonuçta kas sakatlıkları yaşayıp sonradan bu sorunu çözen onlarca futbolcu var.Osi
Barış-Transfer-Leroy
Lesley-Lucas/Sara
Jakobs-Apo/Transfer-Davi-Sallai
Uğurcan
Bu kadroya biri gitmediği sürece 11 için kaç hamle gerekli?
Davinson gider diyelim biri alınması gerekir şart deriz,
Ancak mevcut durumda 11'den birini göndermeyip yerine kimi almalıyız ki?
Gergin olmamak gerekir diye bu yüzden diyorum.
Dursunun oteline gidelim, hadi cikalim!

hatırlamıyorum ama biz ya yarışıp kazanıyoruz ya da burun farkıyla kaybediyoruz,en son ne zaman 3. olmuştuk biz?
yamulmuyorsam şu febe ile samiyende oynadığımız Sulu derbinin olduğu sezonda başka aklıma gelmiyor gerçi bide pandemi sezonuda olabiliren son ne zaman 3. olmuştuk biz?
Değişecek zaten yav yok oyuncu gönderirlermis de ulan 50 tane oyuncu var dünya maaşlar var nereye gönderiyon.Bjk ve şikecilerin kadrolarına uzun uzun baktım %99 yabancı kuralını değiştirtecek bunlar başka türlü işin içinden çıkmaları mümkün değil. Bizimkilerin az biraz aklı varsa kuralın devamını ister.
yamulmuyorsam şu febe ile samiyende oynadığımız Sulu derbinin olduğu sezonda başka aklıma gelmiyor gerçi bide pandemi sezonuda olabilir
Kardeşinin buralara düşme olasılığı bile %3 flan