Osi
Barış-Transfer-Leroy
Lesley-Lucas/Sara
Jakobs-Apo/Transfer-Davi-Sallai
Uğurcan

Bu kadroya biri gitmediği sürece 11 için kaç hamle gerekli?

Davinson gider diyelim biri alınması gerekir şart deriz,

Ancak mevcut durumda 11'den birini göndermeyip yerine kimi almalıyız ki?

Gergin olmamak gerekir diye bu yüzden diyorum.
Bir sağ bek alırsın sallai barışın falan yedeği olur. Yada singo tamamen iyileştirilebilir sonuçta kas sakatlıkları yaşayıp sonradan bu sorunu çözen onlarca futbolcu var.

Bjk ve şikecilerin kadrolarına uzun uzun baktım %99 yabancı kuralını değiştirtecek bunlar başka türlü işin içinden çıkmaları mümkün değil. Bizimkilerin az biraz aklı varsa kuralın devamını ister.
Değişecek zaten yav yok oyuncu gönderirlermis de ulan 50 tane oyuncu var dünya maaşlar var nereye gönderiyon.

Ewt son gelismeler nedir

Singoyu sattık mı

Gs Sözlükte melih adlı arkadaşın dediklerine bakın çabuk 👇

Ekli dosyayı görüntüle 328923

big GIF
Kardeşinin buralara düşme olasılığı bile %3 flan

Barella 29
Sucic 22
Frattesi 26
Diouf 22
Zielinski 32
Akinsanmaro 21
Mikhitaryan 37

Bu adamlar bu kadar merkez orta sahayı ne yapıyor lan.

İnterin ofans hattı da şu
Henrique (Kanat)
Massolin (10 nr)

(FW)
Thuram
Esposito
Bony

Heriflerin 0 tane sağ bekleri ve sol kanatları var lan.

Setenin haberi taa 1 ay öncesinin haberi, şuan öyle bir şey söyleyemez başkan, ömrü hayatta görülmemiş bir linç yer heryerden

Neyse allahtan elimizde robocop bay, apo ve toreyra var. Bu sezon 50ṣer mac oynarlar gene

Bu arada yıldızsız tamam fayda dayalı bir liste yapayım kendi adıma Lemina kalmazsa yerine Agoume, Enzo Barrenecha(1. tercih), Eric Martel
Stoper alternatifi: Diao ve Mercan Ayhan ikisi birlikte olsa çok iyi olur.
Santrafor: Stassin, Djiu
10 no: Enciso
Kanat:Tel, Kevin, Nilson Angulo

Şöyle adamlar gelse bile benim için gayet yeterli olur. Tabi B. Diaz falan çok iyi olur ama hani illa isim olsun, yıldız olsun takıntısını pek anlamıyorum. Takımımızda yeterince isimli ve yıldız oyuncu olduğunu düşünüyorum açıkcası.
#YaTransferYaByeBye

Geri
Üst Alt