Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.951
- 3.654
- 1.778
Dursun yüzünden geldiğimiz hal:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dikilitasi sattilarPara nasil yok gerçekten biri çıkıp soylesin
Batık Beşiktaş nerden buluyor parayi
greenwood transferinin sorumlusu olmak ne yavtransfersizlikten kullanıcılar bölümündeki cezalı üyeler listesine girdim, galiba en son 10. sayfada bıraktım
engellenen üyeler, kimin engellediği ve engellenme nedenlerini okumak müthiş keyifli
favorim keramettin admirin "mal" ve "cahillik" sebepli ban atması
aynı zamanda can çelik gerçek bi ruh hastasıymış tebrik ederim 500 tane fake hesap açmış adam![]()
Nedir abi görevleri erkenden faiz fiyatlarla oyuncu almak mıdır? Yoksa sene sonu bilanço da artıda kalabilip aynı zamanda sportif başarı sağlamaları mıdır? Her transfer dönemi aynı hikaye... şu eksik, bu yanlış, bu geç, buna bu kadar para verilir mi? 3-5 fazla verip alamadınız şu adamı... daha neler neler...Koskoca camianın yönetimine talip olup, yüzlerce delegenin oyunu alan adamlar bi zahmet geç de kalmasın yanlış da yapmasın. Talip oldukları görevin hakkını vermelerini bekliyoruz fazlasını değil.
Ha abline ha halilline..Abline büyük balon ben söyleyim
benzer profiller...Ha abline ha halilline..
Singo ile Uğurcan’a 65 bonservis üstüne fahiş maaş verdik geçen sene sonuna kadar bekleyip, bekleyince bir halt olmuyor.Nedir abi görevleri erkenden faiz fiyatlarla oyuncu almak mıdır? Yoksa sene sonu bilanço da artıda kalabilip aynı zamanda sportif başarı sağlamaları mıdır? Her transfer dönemi aynı hikaye... şu eksik, bu yanlış, bu geç, buna bu kadar para verilir mi? 3-5 fazla verip alamadınız şu adamı... daha neler neler...
Merak etme ben de sürekli buralarda dolanıyorsam ben de hayırlı güzel haberler almak istiyorum... ama bir an önce olacak diye yanlış adamlara yanlış paralar verilmesine de karşıyım... biraz sabırlı olmayı öğrendik 45 sene içerisinde. Yangın da yapsan, hakaret de etsen, saysan da sövsen de, kendini de parçalasan ne olacaksa o olacak... önemli olan gelecek her kim ise takıma bir an önce uyum sağlayabilecek, karakter sahibi ve çalışkan oyuncular bulabilmek... 4 senelik süreç içerisinde gördüğüm odur ki isimden ziyade takım oyununa katkı veren, egolarını bir kenara bırakabilen yetenekli oyuncular bu takıma katkı sağlayabildi... böyle isimleri bulup takıma kazandırmak için ben beklerim sonuna kadar. Zaha aldık, zşyech aldık, batshuai aldık, ndombele aldık zaniolo aldık falan gibi olaylar umurumda değil. İsmini her saydığım adam beni ilk geldiklerinde çok mutlu etmiş olsalar da sene içerisinde o mutluluğu hiç edip gittiler. Arkalarından da zerre üzülmedim... yine böyle boş beleş mutluluklar yaşamaktansa bekleyip, oshimen, torreira, mertens, sanchez, apo, sallai mutlulukları yaşamayı tercih ederim...
Haftalik 300 bin pound rtas hesapla yilligini da verdigimiz soylenen maas falan yapiyor herhalde brut olarakBruno'nun şimdiki maaşı ne kadar?
Para yok mu? Kim dedi para yok diye? Loca ve kombine satışlarında, forma satışlarında ve store gelirlerinde, sponsor gelirlerinde ve Şampiyonlar Ligi hasılat ve gelirlerinde rekor üstüne rekor kırıyorduk en son, başkan ve yönetim öyle demiyor muydu? Galatasaray'ın bankalarda 500 milyon avro parası vardı, simitçi öyle demiyor muydu? Para yoksa nereye gitti bu paralar?Para yok yav ne bruno fernandes'i cepte denilen enciso'yu alma şansımız %5 flan şuan herhalde oda strasbourg mallık yapıp kiralık teklife evet derse