- 1 Mayıs 2018
- 57.799
- 48.577
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef kandırıldık galiba dünya eksik var 10 numaranın gelmesi Ağustosun ortalarını bulur diyorlar tek eksik 10 numara mı yani kiralık 2-3 oyuncu buluruz diye bekliyorlar.Para yok mu? Kim dedi para yok diye? Loca ve kombine satışlarında, forma satışlarında ve store gelirlerinde, sponsor gelirlerinde ve Şampiyonlar Ligi hasılat ve gelirlerinde rekor üstüne rekor kırıyorduk en son, başkan ve yönetim öyle demiyor muydu? Galatasaray'ın bankalarda 500 milyon avro parası vardı, simitçi öyle demiyor muydu? Para yoksa nereye gitti bu paralar?
O zaman United en az 11 12 civarı teklif etmeli.Haftalik 300 bin pound rtas hesapla yilligini da verdigimiz soylenen maas falan yapiyor herhalde brut olarak
Uğurcan a verilen paraya zerre acımıyorum... singo sakatlıklar dolayısıyla şüpheli... en azından takım kimyasını bozup da şarampole yuvarlayan transferler olmadı... mesela leao yu bu minvalde bir transfer olarak görüyorum... sane geldi sevinçten havalara uçtum geçen sene... ama şimdi yollarımızı ayırıyoruz deseler üzülmem gerçekten bu ligden bir takıma gitmediği müddetçe... zaten yönetim hata yapmıyor yanlış oyuncular almıyor demiyorum. Saydığım isimlerin hepsi de bence transfer sezonu için muhteşem ama sezon içerisinde ne kadar sıkıntılı transferler olduğunun göstergesi... benim anlatmak istediğim doğru oyuncular gelsin de bugün değil son gün gelsin farketmez... yoksa transfer başarı oranı %40 larda falan bizim takımda... ama bu sene o lüksümüz pek yok. Hele ki 1 kontenjan için o lüksümüz hiç yok... Oraya direkt katkı verecek net bir oyuncu alması lazım ve forvet arkası olması lazım...Singo ile Uğurcan’a 65 bonservis üstüne fahiş maaş verdik geçen sene sonuna kadar bekleyip, bekleyince bir halt olmuyor.
1 sezonla 30 bonservis aklanmaz, yarın kötü sezon geçirirse de o para çöp olur.Uğurcan a verilen paraya zerre acımıyorum... singo sakatlıklar dolayısıyla şüpheli... en azından takım kimyasını bozup da şarampole yuvarlayan transferler olmadı... mesela leao yu bu minvalde bir transfer olarak görüyorum... sane geldi sevinçten havalara uçtum geçen sene... ama şimdi yollarımızı ayırıyoruz deseler üzülmem gerçekten bu ligden bir takıma gitmediği müddetçe... zaten yönetim hata yapmıyor yanlış oyuncular almıyor demiyorum. Saydığım isimlerin hepsi de bence transfer sezonu için muhteşem ama sezon içerisinde ne kadar sıkıntılı transferler olduğunun göstergesi... benim anlatmak istediğim doğru oyuncular gelsin de bugün değil son gün gelsin farketmez... yoksa transfer başarı oranı %40 larda falan bizim takımda... ama bu sene o lüksümüz pek yok. Hele ki 1 kontenjan için o lüksümüz hiç yok... Oraya direkt katkı verecek net bir oyuncu alması lazım ve forvet arkası olması lazım...
İlk yazmaya başladığımda da leao için başladım bunu yazmaya... o tek kontenjanı leao da harcayıp esas alınması gereken yere deneme atışı yaparsak o gün sçmış oluruz.
Valla Uğurcan ilk alındığında o paralara sövdüm... sonra ederson a verilen paralara baktım. Şampiyonluk yolunda ve son 16 yolunda Uğurcan ın katkıları baktım. Sonra bonservis ücretlerine baktım diğer takımların harcadıklarına... Uğurcan çok halta yaradı diye kanaat getirdim. Singoya da bak önceki sene cl de en iyi savunmacılar arasına girmiş genco potansiyelli atletik bir oyuncu. Talipleri vardı o paraları veren bizimkiler aldı. Hatadır değildir. Piyasa o şekilde. Zaten buna hata diyorsak leao falan da aynı hatayı yapmış olacağız diyorum ben...1 sezonla 30 bonservis aklanmaz, yarın kötü sezon geçirirse de o para çöp olur.
Singo da Uğurcan da finansal açıdan skandal transferler; transfer döneminin başında da o paralara alınabilirlerdi ama 3 ay beklendi son gün alındı, bir halta mı yaradı, hayır.
Birşey soracam reis, bunun bir plan dahilinde yapıldığına inanıyor musun? Yani singo ve uğurcanın alınması sezon başında mı planlanmıştı? Singoya bişey demem ama ederson fb yapmasa uğurcan bizde olmazdı. Çok bilinçli bit yapılanma bir plan program yok bizde. Hep geç kalınıyor her transfer döneminde. İhtiyaçlar belirlenirken yanlış belirleniyor. Vedalar zamanında yapılmadığı gibi, ilerisi hiç düşünülmüyor. Tabi bu sadece bise has değil, tffden tut en alt liglere kadar her takım ve kurum idaresi maalesef bu durumda. Bence son dönemdeki en büyük şansımız erden gibi bir adamın çıkıp bir iki yılda yaptığı hamleler bu plandızlık düzleminde bizi dört yıl götürdü. Gelen başarının nedeni de bu.1 sezonla 30 bonservis aklanmaz, yarın kötü sezon geçirirse de o para çöp olur.
Singo da Uğurcan da finansal açıdan skandal transferler; transfer döneminin başında da o paralara alınabilirlerdi ama 3 ay beklendi son gün alındı, bir halta mı yaradı, hayır.
Benim kastım da o zaten, geç aldık ama başta alsak da aynı şey olacaktı bu adamlarda, beklemek bize birşey kazandırmadı.Birşey soracam reis, bunun bir plan dahilinde yapıldığına inanıyor musun? Yani singo ve uğurcanın alınması sezon başında mı planlanmıştı? Singoya bişey demem ama ederson fb yapmasa uğurcan bizde olmazdı. Çok bilinçli bit yapılanma bir plan program yok bizde. Hep geç kalınıyor her transfer döneminde. İhtiyaçlar belirlenirken yanlış belirleniyor. Vedalar zamanında yapılmadığı gibi, ilerisi hiç düşünülmüyor. Tabi bu sadece bise has değil, tffden tut en alt liglere kadar her takım ve kurum idaresi maalesef bu durumda. Bence son dönemdeki en büyük şansımız erden gibi bir adamın çıkıp bir iki yılda yaptığı hamleler bu plandızlık düzleminde bizi dört yıl götürdü. Gelen başarının nedeni de bu.
Lesley'i de Cenk Ergün kitlettirdi, Okan hoca Baleba'yı istiyordu, Samiyen haber bile Baleba için girişim yazmıştı, bir şekilde Wasserman üzerinden yapıştırdılar, şimdi yine Wasserman üzerinden Abline çakacaklar bu sezon gitti geçmiş olsun şimdiden, 10 no falan da beceremezler
.Lesley'i de Cenk Ergün kitlettirdi, Okan hoca Baleba'yı istiyordu, Samiyen haber bile Baleba için girişim yazmıştı, bir şekilde Wasserman üzerinden yapıştırdılar, şimdi yine Wasserman üzerinden Abline çakacaklar bu sezon gitti geçmiş olsun şimdiden, 10 no falan da beceremezler