Nedir abi görevleri erkenden faiz fiyatlarla oyuncu almak mıdır? Yoksa sene sonu bilanço da artıda kalabilip aynı zamanda sportif başarı sağlamaları mıdır? Her transfer dönemi aynı hikaye... şu eksik, bu yanlış, bu geç, buna bu kadar para verilir mi? 3-5 fazla verip alamadınız şu adamı... daha neler neler...

Merak etme ben de sürekli buralarda dolanıyorsam ben de hayırlı güzel haberler almak istiyorum... ama bir an önce olacak diye yanlış adamlara yanlış paralar verilmesine de karşıyım... biraz sabırlı olmayı öğrendik 45 sene içerisinde. Yangın da yapsan, hakaret de etsen, saysan da sövsen de, kendini de parçalasan ne olacaksa o olacak... önemli olan gelecek her kim ise takıma bir an önce uyum sağlayabilecek, karakter sahibi ve çalışkan oyuncular bulabilmek... 4 senelik süreç içerisinde gördüğüm odur ki isimden ziyade takım oyununa katkı veren, egolarını bir kenara bırakabilen yetenekli oyuncular bu takıma katkı sağlayabildi... böyle isimleri bulup takıma kazandırmak için ben beklerim sonuna kadar. Zaha aldık, zşyech aldık, batshuai aldık, ndombele aldık zaniolo aldık falan gibi olaylar umurumda değil. İsmini her saydığım adam beni ilk geldiklerinde çok mutlu etmiş olsalar da sene içerisinde o mutluluğu hiç edip gittiler. Arkalarından da zerre üzülmedim... yine böyle boş beleş mutluluklar yaşamaktansa bekleyip, oshimen, torreira, mertens, sanchez, apo, sallai mutlulukları yaşamayı tercih ederim...
Yazdığın bütün adamları son gün aldık bilmem farkında mısın? :) Geç olsun hayırlısı olsun, erken alırsan pahalı alırsın diye bi durum yok yani geçin bu işleri. Doğru düzgün planlamanı yapar gider oyuncunu alır gelirsin kampa katarsın, lig başlamadan takımına alışır 3 ay form tutacak diye beklemezsin. Herkes aptal bi biz akıllıyız :)

Mertensi sportif direktör yapsak gardi ile iş bitirebilirler mi acaba

okan sonuna kadar beklerim diye elde yine adam kalmıyor
Yav plan neki neyi bitirecekler

10 numaraya kimi istiyoruz mesela

Can mı
Enciso mu
Bruno mu

Üçü de farklı adamlar.

Sola Leao ne alaka mesela, orta saha ve santrafor sorunu yaşıyorken, stoperlerinin yedeği hala sözleşme imzalamadığın orta saha alternatifi Lemina iken.

Plan olsa plana bağlı kalırsın, iş bitirici adam da bulunur gerçi bulsalar da çekemezler falan, kendi kankalarını koyarlar anca.

4 senedir Metin Öztürk hangi vasıfla Sportif AŞde mesela

Takımın ihtiyacı olan mevkiye adamını erkenden al

Ekstra fırsat bekleyeceksen yine bekle.

5 transfer ihtiyacın varsa ve hepsi için Ağustos'un sonunu beklersen kazıklamak için sıraya girerler

Benim kastım da o zaten, geç aldık ama başta alsak da aynı şey olacaktı bu adamlarda, beklemek bize birşey kazandırmadı.
Ugurcanın ısrarla ayrılmak istediğini 7 düvel biliyordu, satılıktı zaten, hatta devre arası fb ile anlaşmıştı, Musleranın gideceği 2 yıl önceden belliydi, bunuda ts güzel kullandı 2 katı fazla para aldı, Singoyada aynı şekil 25 milyon Haziran'da versek alırdık Monaco bu parayı transferde kullanırdı, adamlar çoktan transferi kapatmış planını herşeyi yapmış, tok bir şekilde yine kucağa aldılar

iddilaş feci bu hesabın yazdıklarını okuyun ayrıca singo konusunda,Cenk Ergün pazarlıyormuş oyuncuyu şuan haberler ondan çıkıyormuş
Bu kısım daha da fecahat.
okan hoca 6 numara, kanat ve stoper transferlerinde bekleyip fırsatları görmek istiyordu.
Neyin fırsatı hoca? O mevkilere yedek adam bakıyorsun zaten neyin fırsatı? Ayrıca transfer listesinde var mıymış, varmış. Anlaşıldıktan sonra mı yok istemiyorum olmuş. Geçen sene Singo/Ederson peşinde 3 ay koştuk da ne oldu? Dünyanın en kararsız adamına transfer emanet ediyoruz, en fecahat olan yer burası.

Klubun sportif amatorler tarafindan yonetildigini kabul edelim ve ona gore temenni ve beklentilerde bulunalim.

Süreç sancılı geçiyor ama işin sonunda gene iyi oyuncular geleceğini düşünüyorum en azından düşünmek istiyorum umarım sonunda mutlu oluruz bu arada cidden şu ihtimalide düşünüyorum Okan hoca biraz sitemkardı isimler medyaya düşüyor diye tek umudum arka planda işlerin devam ediyor olması umarım böyle olur

Aynı galatasaray kadrosu gibi forumda da in cin top oynuyor gidelim

akira kurosawa toshir mifune GIF by Maudit

Bruno Fernandes nerede kaldı

Ekşi de asprilla haberini giren hesap gssözlük’e geçiyor.

Son entry’sinde de aşağıdaki haberleri vermiş;

——————————————————-
- victor nelson’a kopenhag talip oldu geçen hafta. detaylarını öğrenemedim yakında haberi düşebilir.
- jelert için de yine danimarka'dan bir teklif geldiği söyleniyor.
- ahmed'i gece yazmıştım zaten, rizespor'a gidiyor.
- kaan ayhan için schalke'ye dönüş olması muhtemel. taraftarın kendisine olan tavrından rahatsız, takım içi okan seviyor olsa da ayrılabilir gibi duruyor.

arabistan'dan 3-4 oyuncumuza sözlü ilgi geldi. dediğim gibi bir piyango gelebilir buraya.

sara, sallai, singo, sanchez, barış, jacobs, eren, sane, yunus için sözlü teklifler var. eren veya jacobs'un ayrılma durumuna göre berkay yılmaz takip ediliyor.

halil muhtemelen gençlerbirliği'ne transfer olacak gibi duruyor. metehan ise türkiye'de kalmak istemiyor dışarıya kiralanabilir.

yabancıların geliş gidişlerinden sonra arda okan, ümit akdağ, taha şahin gibi iç piyasadan birkaç isme gidilecek. çünkü önce ana plan oyuncularının belirlenip kontenjana göre yerli isimlerin bitirilmesi düşünülüyor.

son olarak arda ünyay için ilgi gösteren iki sürpriz takım var. ilerleyen günlerde kadrodaki duruma göre onunla ilgili haberler de çıkabilir. bir ekleme de yusuf akçiçek için. oyuncu hata yaptığını düşünüyor ve dönmek istediğini söylüyor. sanırım istenildiği anda imza attırılır ama bizimkiler karakter üzerine düşünüyor.

mayıs ayındaki entrylerimi takip edenler hatırlar, savunma orta saha on numara bölgelerine baba oyuncu düşünülüyor demiştim. düşünce aynı van dijk denkleme girebilir ama sezon sonlarına doğru olur yabancı durumumuza göre kendisine istek yüksek hala.

kişisel görüşüm bu kadar durgunluğa rağmen kadroda ciddi değişiklik olacak. kimseye teklif yok bekleniyor gibi bir durum yok aksine sıcak temaslar halindeler pek çok oyuncu ile.

samiyenhaber yakında arka arkaya tweetler atacaktır.

kesin biten ve ekstra bir durum çıkarsa entry girerim yine ama genel olarak profilimi eskisi gibi kullanmaya devam edeceğim.

————-

Mertensi sportif direktör yapsak gardi ile iş bitirebilirler mi acaba

okan sonuna kadar beklerim diye elde yine adam kalmıyor
Ben de istiyordum ama burada olmaz.
Daha istikrarlı bütçen bile yok. 1 yaz 150 diğer yaz 10 milyon.
Üstüne bir de Galatasaray'dan menfaat sağlayanların algisina maruz kalacak

Bu Albine kim? Yani cidden soruyorum, adamı tanımıyorum.
Senelik 6.5 teklif etmişiz.
6 kiralama + 21 zorun satın alma

Geri
Üst Alt