HNvlXoZXgAAVVws

yok yok hey maşallah

Boyle birsey hic bir zaman ima edilmedi ya da soylenmedi, niye boyle birseye inandin
Nasıl söylenmedi..
Burada olsun sosyal medyada olsun çok gördüm duydum böyle yorumlar.
Hepsini geçtim zaten kabak gibi ortada bu mevkideki yetersizlik..
10 no zaten yoktu.Diğer tüm orta sahalar bizde ancak rotasyın oyuncusu olur.

Devamlilik sorunu var. Sane ile ayni sorunu yasiyoruz. Alinmasin demiyorum ama iki kanadin boyle sorunlu adamlardan olusmasi cok sakat olur.

Ben de tam olarak Sane de devamlılık sorunu yaşadığımız için Leao gibi üst düzey bir kanadın alınmasına hayır demem ki Osimhen olmadığında gönül rahatlığıyla santrafora koyarsın.

Leao'nun devamlılık sorunu daha çok Milan ile yaşadığı mental problemlerden de kaynaklanıyor. Rejenere olur burda

Nasıl söylenmedi..
Burada olsun sosyal medyada olsun çok gördüm duydum böyle yorumlar.
Hepsini geçtim zaten kabak gibi ortada bu mevkideki yetersizlik..
10 no zaten yoktu.Diğer tüm orta sahalar bizde ancak rotasyın oyuncusu olur.
Taraftar kendi kendine gelin guvey oldugu icin mi boyle bir dusunceye kapildin?

Bana sorsaydin ben sana soylerdim boyle birsey olmayacagini. Sampiyon takimlar gidip takim omurgasini komple degistirmez boyle birseyi baska bir yerde de goremezsin.

Ben de tam olarak Sane de devamlılık sorunu yaşadığımız için Leao gibi üst düzey bir kanadın alınmasına hayır demem ki Osimhen olmadığında gönül rahatlığıyla santrafora koyarsın.

Leao'nun devamlılık sorunu daha çok Milan ile yaşadığı mental problemlerden de kaynaklanıyor. Rejenere olur burda
Ya zaten bence de girilebilecek bir risk ama onceligimiz degil. O pozisyona verebilecek 40-50 milyonumuz yok. Dursun belki 2 milyon kira + 48 milyon zorunlu olmayan opsiyona baglayacagini saniyordur.

lan en son böyle sol bek için dursun zamanı millet tepki vermişti latovici gelmişti

Leao yeryuzunu arasa Okan buruk kdr ozgurlukcu bi td bulamaz.

Leaoya gerekli ozgurlugu veren hoca bugune kdr pioli oldu. O donem de sampiyonlugu getirdi cocuk ztn. Takımı sırtlıyordu

Taraftarın da benimseyecegi bi profil

leao, okan buruk ile tanistiktan sonra aksamlari duvara kucuk top firlatip, koltuga kafa golu atmaya falan baslar. bu seviye yetenekli adam icin tam aradigi hoca.

zaha’ya bile makul seviye pres yaptirabilen buna da yaptirir bence derdimiz o olmaz.

Geri
Üst Alt