Yine bir para değil akıl transferi ile karşı karşıyayız vibe ı aldım

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao berbat transfer olur. Takım oyuncusu alın... Kendini herkesten üstün görecek, kendine oynayacak, pres oyunumuza uygun olmayan sözde yıldızları değil... Hem kanatta Barış var, Sane var... Oraya rotasyon oyuncusu olmayı (rotasyon demek yedek demek değil) kabul edecek u23 alacaksın... 10 numaramız eksik... Boşalalı da 1 seneden fazla oldu... Bizim odaklanmamız gereken yer orası...
Bu kadar basit bi hususu bile göremeyip leğağoooo diye dolanmak transfer oburluğundan başka bir şey değil

Zamanında zaha diye cacık yapıyolardı takımın zerre ihtiyacı yokken aynı şey

nasi topcu acaba bu Abdulhamit
Aguerd gibi bi seyse iyi olurdu dogrusu
Fas'tan iyi stoper cikiyor Bjk'ye giden solak herif de iyiydi

Bazı gerçekleri belirtelim

- Ne derseniz deyin yönetim istifa etmeyecek.
- Paramız var yok diye birşey yok, gelir takvimi ile hedeflenen transferlerin ödemeleri örtüşür mü var.
- Fenerle Tjk alıyorken biz nasıl alamıyoruz da boş laf, onların yöneticileri ceplerinden para sokuyor dolaşıma, bizde öyle birşey yok.

Sene boyu büyük başkan falan yazanlar da gelip burada ağlamasın.

Bu kadar basit bi hususu bile göremeyip leğağoooo diye dolanmak transfer oburluğundan başka bir şey değil

Zamanında zaha diye cacık yapıyolardı takımın zerre ihtiyacı yokken aynı şey
Zahaya kimse hayir demedi burda Osiyede gerek yoktu Icardi cok iyi gidiyordu.Osi geldi bi kac mac sonra Icardi sakatlandi .

Ben ömrü hayatım boyunca leao kadar gamsız topsuz oyunda olmayan başka bir kanat oyuncusu izlediğimi hatırlamıyorum, şakasız 10 kalori yakmadan maçı tamamlayabiliyor bazen. Ziyech hatta dönem dönem denk gelen ruhsuz sane'yi toplayın 50 ile carpın ortaya çıkan adam leao oluyor, biz yeri geliyor yunusa bağırıp cağırıyoruz dönemedi diye leao bizi inanılmaz sinir eder. Ama topu aldıktan sonra açık alanda herkesi paspas edebilir o özelliği en artısı. Forumun aradığı kanat oyuncusu betisdeki abde bence leao değil

Taraftar kendi kendine gelin guvey oldugu icin mi boyle bir dusunceye kapildin?

Bana sorsaydin ben sana soylerdim boyle birsey olmayacagini. Sampiyon takimlar gidip takim omurgasini komple degistirmez boyle birseyi baska bir yerde de goremezsin.
Yok olması gerektiği için böyle bir düşünceye kapıldım..
Omurga falan değil..Sende zaten 10 no yok ya…Bunun dışında iki adamı değiştireceksin…
Şu leş ligde osimene çok bağlı bir takımız yaa..O zaman bırada ciddi eksikler olmuş oluyor.Performans düşüklüğü olabilir doymuşluk olabilir.Şampiyon olsanda bazı adamlardan gerekli performansı alamayabilirsin..Daha iyi seviyelere gelmek için İşte buralarda değişim yapman şart. .Şampiyon takımda olsan bazı bölgelerde değişim olabilir.

Zahaya kimse hayir demedi burda Osiyede gerek yoktu Icardi cok iyi gidiyordu.Osi geldi bi kac mac sonra Icardi sakatlandi .
Zahayı da ziyechi de istemedim

Ortasaha bomboşken yapılmış saçma sapan transferlerdi

Osiyle de alakası yok adam dünya starı ona heralde yok demeyeceksin

Son düzenleme:
1735673452050.webp

Geri
Üst Alt