Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.110
- 22.848
- 1.433
stoperrrrrrr
cok bekledik cokk
cok bekledik cokk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar basit bi hususu bile göremeyip leğağoooo diye dolanmak transfer oburluğundan başka bir şey değilLeao berbat transfer olur. Takım oyuncusu alın... Kendini herkesten üstün görecek, kendine oynayacak, pres oyunumuza uygun olmayan sözde yıldızları değil... Hem kanatta Barış var, Sane var... Oraya rotasyon oyuncusu olmayı (rotasyon demek yedek demek değil) kabul edecek u23 alacaksın... 10 numaramız eksik... Boşalalı da 1 seneden fazla oldu... Bizim odaklanmamız gereken yer orası...
paramız yokki mecburen akıl transferi yapacağızYine bir para değil akıl transferi ile karşı karşıyayız vibe ı aldım
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya sabır emrah bari sen yapma
Zahaya kimse hayir demedi burda Osiyede gerek yoktu Icardi cok iyi gidiyordu.Osi geldi bi kac mac sonra Icardi sakatlandi .Bu kadar basit bi hususu bile göremeyip leğağoooo diye dolanmak transfer oburluğundan başka bir şey değil
Zamanında zaha diye cacık yapıyolardı takımın zerre ihtiyacı yokken aynı şey
Yok olması gerektiği için böyle bir düşünceye kapıldım..Taraftar kendi kendine gelin guvey oldugu icin mi boyle bir dusunceye kapildin?
Bana sorsaydin ben sana soylerdim boyle birsey olmayacagini. Sampiyon takimlar gidip takim omurgasini komple degistirmez boyle birseyi baska bir yerde de goremezsin.
Zaha'ya hayir demeseler de @Cafer Güney ve @Alp Memduh Kalyoncu ne gerek var ya aslinda sacma oldu bu is demislerdi oradaydimZahaya kimse hayir demedi burda Osiyede gerek yoktu Icardi cok iyi gidiyordu.Osi geldi bi kac mac sonra Icardi sakatlandi .
Zahayı da ziyechi de istemedimZahaya kimse hayir demedi burda Osiyede gerek yoktu Icardi cok iyi gidiyordu.Osi geldi bi kac mac sonra Icardi sakatlandi .
herifin adi Leao ya yani AslanZahayı da ziyechi de istemedim
Ortasaha bomboşken yapılmış saçma sapan transferlerdi
Osiyle de adam dünya starı ona heralde yok demeyeceksin