mesela saraya ilgi mi var ya da singo. Ismi yazildigi icin ornek kullanalim, aston/newcastle agsutos 20yi bekledi diyelim sara teklifi icin, inter de agustosun son haftasini bekledi ve iyi teklifler verdiler (hani son gunu bekleyelim kafasi).

Sen kabul edersen yerlerini hizla doldurabilecek misin? Oyuncu transfer ederken gelmesinde gec kaliyorsak, gidici olanlar icin de gec kaliyoruz. Lig basinda performanslari bile etkilenir belki.

Hic Sampiyonlar Ligi takimi gibi planlama ve yonetimimiz yok maalesef.

Dünya kupasını bekliyoruz diyen yonetim, yabancı sınırı her an değişebilir diye Eylül ayina kadar transfer yapmama ihtimali bile olabilir.

mesela saraya ilgi mi var ya da singo. Ismi yazildigi icin ornek kullanalim, aston/newcastle agsutos 20yi bekledi diyelim sara teklifi icin, inter de agustosun son haftasini bekledi ve iyi teklifler verdiler (hani son gunu bekleyelim kafasi).

Sen kabul edersen yerlerini hizla doldurabilecek misin? Oyuncu transfer ederken gelmesinde gec kaliyorsak, gidici olanlar icin de gec kaliyoruz. Lig basinda performanslari bile etkilenir belki.

Hic Sampiyonlar Ligi takimi gibi planlama ve yonetimimiz yok maalesef.
Normal şartlarda oyuncularımız için ciddi transfer teklifi varsa, onların yerlerini alacak oyuncular şu anda idmanda olmalıydı.Bu şekilde yaptığımız sadece Gary rodrigez transferi olabilir. O dönem Bruma transfer soylentisi vardı. Gary ocakta mi ne gelmişti.

Normal şartlarda oyuncularımız için ciddi transfer teklifi varsa, onların yerlerini alacak oyuncular şu anda idmanda olmalıydı.Bu şekilde yaptığımız sadece Gary rodrigez transferi olabilir. O dönem Bruma transfer soylentisi vardı. Gary ocakta mi ne gelmişti.
Iletisim ve net tavir yok iste.

Sunu hissedemiyorsun , hem turkiye kulup ekonomisi bakimindan sana adam agustos ortasi 30 derse muhtemelen kabul edersin ama arkasini doldurana kadar sahada etkilenebilirsin.

Dedigim ters senaryo icin de gecerli. Bekleyince mileltin kadrosunda tutmayabilecegi adamlari kazik yiyerek alacaklar muhtemelen. Hadi 1 belki 2 oyuncu icin bu kabul edilebilir bir durum olsada 4 5 adam alman gereken yerde akla abes. U23 leri bitir bari - kiralama etme kotu formul degil, lang ya da asprilla mantikliydi tranafer formulu olarak.

Iletisim ve net tavir yok iste.

Sunu hissedemiyorsun , hem turkiye kulup ekonomisi bakimindan sana adam agustos ortasi 30 derse muhtemelen kabul edersin ama arkasini doldurana kadar sahada etkilenebilirsin.

Dedigim ters senaryo icin de gecerli. Bekleyince mileltin kadrosunda tutmayabilecegi adamlari kazik yiyerek alacaklar muhtemelen. Hadi 1 belki 2 oyuncu icin bu kabul edilebilir bir durum olsada 4 5 adam alman gereken yerde akla abes. U23 leri bitir bari - kiralama etme kotu formul degil, lang ya da asprilla mantikliydi tranafer formulu olarak.
Dursun Özbek'ede bir yönden hak verimiyorum değil. Geçen bir yazı gördüm. Gerçekliği sorgulanır tabi. İsmi duyulmamış oyunculara 30-40 vermek yerine isimli oyuncuya o paraları veririm diye. Madem Abdullah Kavukçu ve Okan hocaya güvenmiyorsun, o zaman dünya çapında bir sportif direktörü dikeceksin. Campos fırsatı ciddi bir ismiydi bilmiyorum. Ayağına kadar gelmiş adamı tutamadilar. Adam belkide bizi Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasına sokabilirdi.

Bize gelse en az 10-15 maç çözer. Ama ben ne yapar eder, gider rashford'u ikna etmeye çalışırdım. O çocuk bize çok daha uygun
Rashford sıkıya gelmeyen bir tip. Medyatik, seviyor sansasyonel işleri. Takimda general çok. Rashica gibi gidip gelen , orta kesen asker olsun daha iyi. Futbolu sosyal medya hesaplarindan geri planda olan instagram guzellerinden uzak dursun takim.

Dursun Özbek'ede bir yönden hak verimiyorum değil. Geçen bir yazı gördüm. Gerçekliği sorgulanır tabi. İsmi duyulmamış oyunculara 30-40 vermek yerine isimli oyuncuya o paraları veririm diye. Madem Abdullah Kavukçu ve Okan hocaya güvenmiyorsun, o zaman dünya çapında bir sportif direktörü dikeceksin. Campos fırsatı ciddi bir ismiydi bilmiyorum. Ayağına kadar gelmiş adamı tutamadilar. Adam belkide bizi Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasına sokabilirdi.
Piyasa hic oyle degil ve genel olarak transferlerin bedelleri epey yuksek. Isimli oyuncular o bedellerin ustunde kaliyor pazarda.(Onlara zaten buyuk maaslar vermen lazim ikna icin)

U23 ler 20-25 araliklari en az (takip edilen oyuncular-yani oyle ismi duyulmamis denemez bunlara. Taraftara "oo baskan buyuk baskan" dedirtmeyecek isim olarak bakiyor gibi. Haliyle isimler saliniyor ortaya.

Sonuncusu Leao, istikrarli ne vermis mesela son sezonu - problemsiz biri olmadigi da belli. Bu adama bonservis + 10 maas baglamak da o kadar mantikli olay degil.(Ana ihtiyacin baglanti yapan skora etki eden 10 no iken daha da mantiksiz)

Hocanin isteklerine burun kiviriyorsa baskan zaten, oyle bir zitlasma varsa zaten uzun vadede basarili olma yuzden duser.(Hoca transfer gurusudur diye demiyorum, hep pahali istiyor) Ama burada hem iletisim hem aradaki bu dengeyi kurmasi icin Sportif AS dahilinde bos bos yonetimden adamlar yerine futbolla alakali insanlar olmasi sart.

Brahim, Leao ve Can gelse Sara gitse şahane oluyor bu haliyle. U23 stoper ve yedek forvet mükemmel.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt