Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.632
- 12.813
- 2.868
Aiyanyorrrrrrrrrrrrr
Transfer yok diyen arkadalar oyuncuyu getirmişiz. Antrenmanda alacağız.![]()
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aiyanyorrrrrrrrrrrrr
Transfer yok diyen arkadalar oyuncuyu getirmişiz. Antrenmanda alacağız.![]()
Dedigin olmaz - belmas sezonu gecirmen lazim.Tamam işte 35 milyon bu tavrı almalı. Kimse bu takımı desteklemesin. Stad bomboş olsun. Hiç bir gelir olmadığı için oyuncuların maaşları da ödenemesin doğal olarak Özbek yönetimi gidiş sürecinde oyuncular da gitsin. Yeni gelecek yönetimle eski her şeyin planlı gittiği dönemlere döneriz nasıl olsa. Herkes senin gibi davransın diyorum daha ne olsun.
Hahahaha kimse merak etmesin demek
Fair Play ruhuyla takılmaya çalışıyorlar hala fbye metin öztürk kura çekiminde bile hala el uzatıyor fb yöneticisine gerek yok bu ibişlere yağmurlu havada su yok o yüzden şampiyonluk için kadroyu fulleyin acilZaten benim soyledigim his.Ancak talimatla gecen sene Kerem A.transferinde talimat geldi denileni yaptik.Olmazda diyemem
bu da nasıl 1 olay çok enteresan yaEkstrem uclardan anlamana ya da dramatize etmene gerek yok. 35 milyonda 1 olarak bu tavri alma hakkim var. Osimhen dedik ettik eksik etmedik, gene tablo ve mantalite ayni yuruyor.
Secimi kazan, yetkiyi yenile, sonra surec yonetimi ve iletisimde gene ne yaptigimiz belli degil.
%100Elimizde Elmander olsa, baskılı oyunumuzda Osimhen'in yanına/arkasına atar mısın; 13 km koşma garantili.
Harcama olayini bilemem(kazik paralarda odeniyor sonucta) ama 2 senedir rezalete yakin bir iletisimi var kulubun. Baskani tekil ayirmiyorum, toptan tum yonetim o konudabu da nasıl 1 olay çok enteresan ya
dursun özbek seçimden önce para harcamak istemiyor
dursun özbek seçimden sonra yetkiyi aldı para harcamak istemiyor
Ekli dosyayı görüntüle 329194
ya herifler 10 tane kolpa sıkıyor şunla ilgileniyoruz şunun için bastırdık
sonra da yönetim hiçbir hamle yapmıyor istifa tagı falan paylaşım yapıyorlar.
yönetimin basiretsizliği sizin kolpacılığınızı mı aklıyor yeter ulan nasıl adamlar bunlar bir tane düzgün kaynak olmaz mı yav
her sene maruz kaldığımız heriflere bak
Davinson'a teklif varken çıkmak lazım. Spurs'dan Romero ayrılacakmış Davinson'un parasının üstüne 15 falan koyup çok rahat alınabilir.
A+ stoperimiz olur.
Eğer taraftarsak desteği yönetime değil Galatasaray'a veriyoruz. Yönetimi protesto etmenin gayet çeşitli yolları varken takımdan desteği çekmek kadar yanlış bir yol olmaz. Senin düşüncen yayılırsa gayet olur neden olmasın? İyi günde kötü günde demenin kötü günde kısmı sadece lafta kalmamalı sanki. Yönetimler her türlü stad, maç, iş yerleri kısaca oldukları her yerde protesto edilsin ama bu hoca ve takım her ne olursa olsun desteği hak etmeyecek bir yanlış yapmadılar bence.Dedigin olmaz - belmas sezonu gecirmen lazim.
Bu projeler vs o karmasik sureclerden cekinenlerden de cacik olmaz.
Inandigim ve destekledigim bir figur yok kulup yonetiminde ya da ine cikan isimlerinde. 1 adam var o da beraat etmedi daha.
Forumdaki seven tek kisi sensin. Acaba sen bct misin?BCT yine hakli cikti seviyorum bu keli