Hicbir sey bilmiyorsanız çıkın yabancı kuralının değişmesine onay vermiyoruz diyin bari bunu yapın ya

ya herifler 10 tane kolpa sıkıyor şunla ilgileniyoruz şunun için bastırdık
sonra da yönetim hiçbir hamle yapmıyor istifa tagı falan paylaşım yapıyorlar.
yönetimin basiretsizliği sizin kolpacılığınızı mı aklıyor yeter ulan nasıl adamlar bunlar bir tane düzgün kaynak olmaz mı yav
her sene maruz kaldığımız heriflere bak

ya herifler 10 tane kolpa sıkıyor şunla ilgileniyoruz şunun için bastırdık
sonra da yönetim hiçbir hamle yapmıyor istifa tagı falan paylaşım yapıyorlar.
yönetimin basiretsizliği sizin kolpacılığınızı mı aklıyor yeter ulan nasıl adamlar bunlar bir tane düzgün kaynak olmaz mı yav
her sene maruz kaldığımız heriflere bak
Kimse bişey bilmiyor ki ihtimal vermiyorum ama ya cidden gizli kapaklı arka planda iyi isimler için uğraşıyorlar yada cidden kimseyle ilgilenmiyoruz ikincisi daha olası bir durum ama bunuda anlamıyorum nereye varmaya çalışıyoruz

aga onu her sene diyorsunuz baydı be. Dursun'un başka planları var para ile sadece
Devre arasında transfer yapmadık adam akıllı kiralıktan gittik hep gene aynı durumu yaşıyoruz normal değil bu durum dursun salak değil taraftarı karşısına aldığında olacakları biliyor yaşadı bunu parayı başka yerede ayırsa gider 2-3 isim indirirdi geçmişte olduğu gibi şuan yaşanan durumun akla izaha uygun bi açıklaması yok

Büyük GS'lisin tebrik ederim. Şu yönetim bir gitse de eski günlere dönebilsek. Yönetim gidene kadar stad boş kalmalı ve hiç bir ürün satılmamalı. Taraftar takıma destek falan göstermemeli. Takımdaki oyuncular gitmeli.
Ekstrem uclardan anlamana ya da dramatize etmene gerek yok. 35 milyonda 1 olarak bu tavri alma hakkim var. Osimhen dedik ettik eksik etmedik, gene tablo ve mantalite ayni yuruyor.

Secimi kazan, yetkiyi yenile, sonra surec yonetimi ve iletisimde gene ne yaptigimiz belli degil.

Dursun başkanım piknik organize etmiş. Teşekkür ederiz kendisine.

Bremer ile ilgili haberler durduk yere çıkmadı. Davinson konusunda sürpriz yaşanma ihtimali var bence

Devre arasında transfer yapmadık adam akıllı kiralıktan gittik hep gene aynı durumu yaşıyoruz normal değil bu durum dursun salak değil taraftarı karşısına aldığında olacakları biliyor yaşadı bunu parayı başka yerede ayırsa gider 2-3 isim indirirdi geçmişte olduğu gibi şuan yaşanan durumun akla izaha uygun bi açıklaması yok
Taraftarı karşısına aldığında hiç bir şey olmuyor işte. İlk başkanlığında şimdikinin 100 katı tepki vardı. Noldu? Kendi ahrazlığına seçime gidip kaybetti.
Adamın umurunda bile değilsin bunu kabullenelim önce. Adamın derdi GK yi tatmin etmek ve taraftarın parasını inek sağar gibi sağabildiği kadar sağmak.

Şuanda rezil kepaze bir yönetim şekli var. Ulan kimse çıkıpta konuşmuyor. Sabah akşam antrenman fotoları atıyorlar.

Geri
Üst Alt