Nasıl panik onu da anlamıyorum 15 milyona istediğin tarzda adam da bulabilirsin illa yıldız olmasına gerek yok ki.
Öyle oyuncularda yöneticiler PR yapamıyor illa ismi olacak. Enciso transferi bitmediyse tek nedeni yeterli derecede yıldız değil yönetimin gözünde.

İsimlerden bağımsız öncelik sıram kimsenin gitmediği denklemde
10 numara
stoper
8-10
kanat

Haberciyim duyumcuyum diye gezinenlerin patır patır patlaması acayip zevk veriyor

Sag kanatimiz full türk yapardim. Orasi benim gözümde Yunus ve Barisin en etkili oldugu pozisyon. Sol kanata bir yüksek maasli yaratici ve Sane'den daha istikrarli "Star" cekerdim, arkasina bir atletik U23 kanat. Bu dörtlü bence gayet yeterli olur.

Sallai icin adam gibi teklif gelirse onu da satardim. Bana kalirsa Besim Tibuk modunu acardim ve yabancilarin büyük kismini iyi teklif geldigi an yollardim. Ama bizimkiler baya beceriksiz diye, bu fikiri cöpe attim .
Elimde olsaydı barışı geçen sene 40'a bırakır lookman'ı alır bu sene de genç bi kanat yedeği alır takıma kanat manat düşündürmezdim

Öyle oyuncularda yöneticiler PR yapamıyor illa ismi olacak. Enciso transferi bitmediyse tek nedeni yeterli derecede yıldız değil yönetimin gözünde.
Ya enciso ile de pr yapamayacaklarını düşünüyorlarsa ciddi anlamda aptallar.

Sane için yaptın da ne oldu pr sezonun ortasında taraftar sövdü durdu sana. Hocan bile oynatmadı yeri geldi.
6 ay sonrası bizden değil mi başkasının 6 ayı mı da oyuncunun gelişimi ile vereceği performans pr olarak dönmesin.

Ben anlayamıyorum.

10 numara inmeden saranın satılmasına karşıyım

geçen sene abdülkerim ve davinson neredeyse maç kaçırmamıştı

stoper rotasyonunun eksikliği o yüzden ortaya çıkmadı

yine hala o olursa bu olursa stoper alınacak diyorlar kayıtsız şartsız 1 çok iyi 1 tane de yerli stoper lazım

(bkz: #185157242) bilgisi düşmeye başlamış, 2 isim daha için de teklif var ama yüksek rakamlardan bahsedilmiyor - kahvekonyak

Bahsettiği Arabistan’a oyuncu satışı

HN0zRL6XwAAC8nJ

yönetime bak

ifb transferinin duyumunu veriyo

ulan sizin gibi yönetimin

Ya enciso ile de pr yapamayacaklarını düşünüyorlarsa ciddi anlamda aptallar.

Sane için yaptın da ne oldu pr sezonun ortasında taraftar sövdü durdu sana. Hocan bile oynatmadı yeri geldi.
6 ay sonrası bizden değil mi başkasının 6 ayı mı da oyuncunun gelişimi ile vereceği performans pr olarak dönmesin.

Ben anlayamıyorum.
Futboldan anlamıyorlar. Futbol piyasasından senin- benim kadar bile haberleri yok. İşin kötü tarafı böyle devam ettikçe yani bu sistemle devam ettikçe yönetim değişse de bir şey değişmez. Artık profesyonel bir ekip kurmamız gerekmekte en büyük yangın bu konuda olmalı ama zor değişmesi özellikle bu hala eski kafada olan bu yönetimle.

Geri
Üst Alt