Osimhen'i aldığımız gün 31 temmuz. 75 milyonluk oyuncuyu alırken beklersin okey de bu sene neler oluyor?
Bekleyince yine öyle bir oyuncu alabileceklerini sanıyorlar çünkü. Akıllanmadılar hala. Piyasadan da bir haberler. Oysa şimdiye Can Uzun+ Enciso'yu bitirseler her şey çok daha rahat olacaktı.

Noldu Leao beğenmeyenler vardı böyle oyuncuları alma şansın varsa alırsın

Bu saatten sonra düzgün transfer yapma ihtimalimiz %10 falan. Düşeş gelmesi lazım. Hayırlısı

Duyumcularda da bir panik havası sezinliyorum... küfür yemekten gına geldi sanırım...

Haydi arkasaş siz de anlaşacaksanız bir 10 numara ile anlaşın... temmuz bitti...

Takımda asistçi diyebileceğimiz 1 tane adam yok. Yarım yamalak bir Sara var. Başka yok.

Noldu Leao beğenmeyenler vardı böyle oyuncuları alma şansın varsa alırsın
Hala bizim ihtiyacımız olan değil diyorum... fener alırsa üzülür müyüm evet ama bizim 10 numaraya o son kontenjanı kullanmamız gerekiyor... fazladan 1 kontenjanı daha olsa alın derim...

yav her sene sezon devam ederken Gs yönetiminin yeni sezon transfer çalışmaları şimdiden hazır görüşülen oyuncular var yol katedilen topçular var yalanlarını nasıl sıkabiliyor bu muhabirler. 3 aydır 300 tane adam yazıldı bu takıma bir tane transfer geldi sıkıldım yeteeeeeeer

Geri
Üst Alt