- 6 Mart 2015
- 4.890
- 3.588
- 1.523
Fener ve Galatasaray'ın transferlerinden anladığım:
“Hiç 10+4 gelmeyecekmis zanneden aziz gibi transfer yap, yarın 10+4 gelecekmiş gibi düşünen Dursun gibi de tedbirli ol.” (Câmiu’s-Sagîr, II/12, Hadis No:1201)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu her transfer dönemi yapiyorlar, sanki o Cilek bizi sececek. Git olabilir oyuncularin pesinde kosun yok illaki sovun pesindeler, bir is yapamiyorlar sonra yetisin menajerler biz yapamadik siz sokun kazigi diyorlarKulübün ihtiyaçlarına göre gerçekçi hedef olarak belirleyip 7-8/10luk oyuncu transfer etmek️
3 ay boyunca mongol gibi 10/10luk olmayacak oyuncu peşinde koşup eldeki 7-8lik topçudan da olup mevkiyi komple eksik bırakmak️
Fener ve Galatasaray'ın transferlerinden anladığım:
“Hiç 10+4 gelmeyecekmis zanneden aziz gibi transfer yap, yarın 10+4 gelecekmiş gibi düşünen Dursun gibi de tedbirli ol.” (Câmiu’s-Sagîr, II/12, Hadis No:1201)
@Cafer Güney izle izle reisss izle
sallai sağ kanata düzayaksaray çalımatamayansaray oyunaçamayansarayBen geyik olsun diye yazdim. Sane icin teklif gelse ilk firsatta yollardim.
Büyük GS'lisin tebrik ederim. Şu yönetim bir gitse de eski günlere dönebilsek. Yönetim gidene kadar stad boş kalmalı ve hiç bir ürün satılmamalı. Taraftar takıma destek falan göstermemeli. Takımdaki oyuncular gitmeli.Kulube her sekilde destek olma arzum olur, icimde o his hep vardir.
Fakat bu yonetimin eline 1 lira dahi destegim olmayacak.
ha ahbap'a yollamışın ha dursun'a. #paralarnerededursunKulube her sekilde destek olma arzum olur, icimde o his hep vardir.
Fakat bu yonetimin eline 1 lira dahi destegim olmayacak.
sallai sağ kanata düzayaksaray çalımatamayansaray oyunaçamayansaray
Hiç konuşmasalar daha iyi yav millet zaten gergin zorla küfür istiyorlar.Duyumcularda da bir panik havası sezinliyorum... küfür yemekten gına geldi sanırım...
Haydi arkasaş siz de anlaşacaksanız bir 10 numara ile anlaşın... temmuz bitti...
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi