Fener ve Galatasaray'ın transferlerinden anladığım:

“Hiç 10+4 gelmeyecekmis zanneden aziz gibi transfer yap, yarın 10+4 gelecekmiş gibi düşünen Dursun gibi de tedbirli ol.” (Câmiu’s-Sagîr, II/12, Hadis No:1201)

Kulube her sekilde destek olma arzum olur, icimde o his hep vardir.

Fakat bu yonetimin eline 1 lira dahi destegim olmayacak.

Kulübün ihtiyaçlarına göre gerçekçi hedef olarak belirleyip 7-8/10luk oyuncu transfer etmek ❌

3 ay boyunca mongol gibi 10/10luk olmayacak oyuncu peşinde koşup eldeki 7-8lik topçudan da olup mevkiyi komple eksik bırakmak ✅
Bunu her transfer dönemi yapiyorlar, sanki o Cilek bizi sececek. Git olabilir oyuncularin pesinde kosun yok illaki sovun pesindeler, bir is yapamiyorlar sonra yetisin menajerler biz yapamadik siz sokun kazigi diyorlar

Fener ve Galatasaray'ın transferlerinden anladığım:

“Hiç 10+4 gelmeyecekmis zanneden aziz gibi transfer yap, yarın 10+4 gelecekmiş gibi düşünen Dursun gibi de tedbirli ol.” (Câmiu’s-Sagîr, II/12, Hadis No:1201)

hocam uefa kadro bildirimi 24 saat öncesi tff'den bi açıklama 12+4 sınır

Samiyen haber samimi değilsin be kardeş. İlk önce, 4 gün önce atıp sildiğin transferde gaza basıldı, bonservisli oyunculara gidilme kararı tweetinin hesabını ver

Kulube her sekilde destek olma arzum olur, icimde o his hep vardir.

Fakat bu yonetimin eline 1 lira dahi destegim olmayacak.
Büyük GS'lisin tebrik ederim. Şu yönetim bir gitse de eski günlere dönebilsek. Yönetim gidene kadar stad boş kalmalı ve hiç bir ürün satılmamalı. Taraftar takıma destek falan göstermemeli. Takımdaki oyuncular gitmeli.

Sane seven olarak bir de kaçırdığı gollerden bir video yapsak? Oyuncuların sadece iyi taraflarına ya da kötü taraflarına odaklanarak değer biçmek baya yanlış ama sık sık yapıyoruz. Geçen sene Sane aldığı maaşa göre katkısı maaşının yarısı bile değildir.

sallai sağ kanata düzayaksaray çalımatamayansaray oyunaçamayansaray

Sag kanatimiz full türk yapardim. Orasi benim gözümde Yunus ve Barisin en etkili oldugu pozisyon. Sol kanata bir yüksek maasli yaratici ve Sane'den daha istikrarli "Star" cekerdim, arkasina bir atletik U23 kanat. Bu dörtlü bence gayet yeterli olur.

Sallai icin adam gibi teklif gelirse onu da satardim. Bana kalirsa Besim Tibuk modunu acardim ve yabancilarin büyük kismini iyi teklif geldigi an yollardim. Ama bizimkiler baya beceriksiz diye, bu fikiri cöpe attim .

Geri
Üst Alt