Uğurcan
Porro Davinson Laporte Jacobs
Uçho Reijnders
BAY Can Nico
Osimhen

King Kong aldık herhalde

1784733923429.webp

3 hafta sonra liglerin başlayacağından yönetimin haberi yok bence

Bir iş var. Olursa buralar yanar. Evet bu transfer döneminde bir iş var. Yabancı kuralı olayında bir iş var. Yönetimde bir iş değil işler var. Eğer Dursun başkanı; 4 sene şampiyon oldunuz size engel olmadık bu yıl da fb miz olsun biz de falan falan işlerde ihalelerde inşaatta ruhsatta vs sana kolaylık sağlarız bu son başkanlık döneminde sen ve adamların da firmalarınız da kazanın win win diye ikna ettilerse sadece buralar değil her yer yanar. Umarım büyük Galayasaray taraftarını hafife almazlar. Öyle bir transfer dönemi geçiriyoruz ki insanın aklına her şey geliyor. Hem maddi olarak hem başarı olarak çok kötü olduğumuz dönemlerde bile böyle rezillik görülmedi.

O gelir olmasin mi diyorum? Hep boyle noktalarda uç noktalara gidiyorsun.

Yonetime protestodur benim bahsettigim sey kendi capimda. Sen "alma aldirma bunlar varken" demisim gibi yorumluyorsun. Hatta ustine taraftarlik tanimina getiriyorsun.

Senin bakis acina yanlis demiyorum dikkat edersen, dogru dediklerin ama tepki ve protesto kapsaminda dedigim seyle,tamamen beni tek kisi olarak bahsettigim durumda benim taraftarligimi tartiya koyamazsin.

4 sezonda belki 35 k lara dayanan cogunda ds kulup kazansin dedigim alisveris var.ama ben bunu iletisimsiz, taraftarini cepte gordugune inandigim yonetimin insafina birakmak istemiyorum. (Ozellikle erden timurdan itibaren)
Burada sen veya x değil bu düşüncenin sonuçlarını yorumluyoruz. Yoksa durumu olan 100 binli durumu olan 5 binlik alır, durumu olmayan hiç almaz. Mevzu sen diyorsun ki "ben yönetim yüzünden GS'ye destek vermeyeceğim" düşüncesini ortaya koyuyorsun. Ben de senin fikrine karşılık "bu GS için tehlikeli bir fikir. Bu fikir yayılırsa bundan asıl zararı GS görecek, yönetim değil" fikrini öne sürüyorum. Yani senin taraftarlığını tartışmıyorum .
Not: Ekstra hani ben parasal olarak X yönetim varken destek olayım Z yönetim varken destek olmayayım tarzına taraftarlık kısmında anlam veremediğim ise doğrudur. Sonuçta X veya Z yönetim olsun ben GS'ye destek oluyorum imkanımca düşüncesindeyim ben. Lakin dediğim gibi bu benim bireysel düşünce kısmım senin taraftarlığınla ilgili bir yorum değil. Kimsenin taraftarlığını tartacak yada yorum yapacak haddim yok. Öyle geldiyse bu konuda özür dilerim.

Bu kulüp sizin yönetiminiz, mükemmel transferleriniz ve takıma sahip çıkmanızla şampiyon olmuyor, tam tersi size rağmen şampiyon oluyor. Sahanıza 50 sene sene sonra yabancı hakem getirdiler, her derbini katleden A1 Türkçeli adamı inatla maçlarına verdiler tek kelime sesiniz çıkmadı. S
Tff başkanı denen cahil fbnin hakkı yendi dedi sen kıtır kıtır doğranırken

sanki ne yaptıklarını biliyorlar da 4 yıldır böyle oluyomuş da şampiyon oluyomuşuz hadi ordan

Geri
Üst Alt