Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.732
- 20.933
- 2.233
Uğurcan
Porro Davinson Laporte Jacobs
Uçho Reijnders
BAY Can Nico
Osimhen
Porro Davinson Laporte Jacobs
Uçho Reijnders
BAY Can Nico
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnandım ağam
Bernardo ile Marco Aurélio (Kariyer sonu) Yeğen-Amca/Enişte/Dayı.BERNARDOOOOO FERNANDEEEEESSS!!!
Delirdiniz kemal beyBERNARDOOOOO FERNANDEEEEESSS!!!
Transfersizlikten çıldırdımDelirdiniz kemal bey
Bu nasıl vicud lan. Anası bunu et ile mi emzirmiş
O yapilir yapilmasina ama1 adet yoneticimiz cikip 3 5 cumle kuramiyor 2 senedir. Nerde Erden Timur, nerde digerleri...Transfersizlikten çıldırdım
Şampiyonluk kutluyorlar Mayıs 24'deki gibi yav.3 hafta sonra liglerin başlayacağından yönetimin haberi yok bence
Burada sen veya x değil bu düşüncenin sonuçlarını yorumluyoruz. Yoksa durumu olan 100 binli durumu olan 5 binlik alır, durumu olmayan hiç almaz. Mevzu sen diyorsun ki "ben yönetim yüzünden GS'ye destek vermeyeceğim" düşüncesini ortaya koyuyorsun. Ben de senin fikrine karşılık "bu GS için tehlikeli bir fikir. Bu fikir yayılırsa bundan asıl zararı GS görecek, yönetim değil" fikrini öne sürüyorum. Yani senin taraftarlığını tartışmıyorum .O gelir olmasin mi diyorum? Hep boyle noktalarda uç noktalara gidiyorsun.
Yonetime protestodur benim bahsettigim sey kendi capimda. Sen "alma aldirma bunlar varken" demisim gibi yorumluyorsun. Hatta ustine taraftarlik tanimina getiriyorsun.
Senin bakis acina yanlis demiyorum dikkat edersen, dogru dediklerin ama tepki ve protesto kapsaminda dedigim seyle,tamamen beni tek kisi olarak bahsettigim durumda benim taraftarligimi tartiya koyamazsin.
4 sezonda belki 35 k lara dayanan cogunda ds kulup kazansin dedigim alisveris var.ama ben bunu iletisimsiz, taraftarini cepte gordugune inandigim yonetimin insafina birakmak istemiyorum. (Ozellikle erden timurdan itibaren)