sıkıntı transfer yapılmaya pek niyetli olunmaması ve ağırdan alınması, olmayacak oyuncuların peşinde koşulup gelebilecek oyuncuların da elden kaçması zaten yıllardır olduğu gibi
Tam o nedenle takip etmiyorum ki, BCT o bu şu. Atıp duruyorlar ortaya isimleri, taraftar da yükseliyor.

Yönetim masum mu yo hayır ancak işler ciddiye bindiğinde, lig tarihi vs yaklaşır hala aynı senaryo var ise zaten yönetim topa tutuluyor.

Ancak şuan için ben sadece o kadar gergin değilim, bu kişisel bir bakış elbette heis

eğri oturup doğru konuşalım
yine adamakıllı
sağlam rotasyonlu bi kadro kurulmuyor

yine birilerinden 4 5 yeyip oturacaz bi noktada
15 senedir aynı boku tekrarlamaktan bıkmadı vizyonsuz herifler

erden timur başkan olmadığı sürece avrupada başarı nörokognitif olarak imkan dışıdır diyoruz

100% eksi yazan bi konu

Erden baskani hatirlayin angelino falan barcelonaya gitti birebir görustu de ikna etmisti. Abi valla rezil yönetiliyoruz

Çağatay Çelik: "Oyuncuya transfer teklifi yapılıyorsa, oyuncu Galatasaray'dan bir yetkili görmek ister karşısında ki istendiğini anlasın. Galatasaray bu işi nasıl yönetiyor; biraz daha aracı menajerler üzerinden yürütüyor bu işi. Aracı menajer vasıtasıyla teklif yollanıyor 'biz seni istiyoruz' deniyor. Geçen sezon Galatasaray devre arasında Yirenkyi ilgilenmişti. Oyuncu zaten Premier Lig kulüpleriyle masadaydı. Galatasaray'ı bu şartlarda ciddiye alamıyor oyuncular. Mevcut transfer komitesi, biraz daha böyle ilerliyor bu aşamada. Ben burada ciddi problem görüyorum."
Hoca belki bu iş transferin başında olmaması gereken kişiler vardır onlar ortaya çıkamadığı için aracı kullanıyorlardı.gecen sene kavukcu davul zurna gidiyordu.

bu gidişle masraf olmasın diye jelertle nhagayı uçağa almayacaklar

eğri oturup doğru konuşalım
yine adamakıllı
sağlam rotasyonlu bi kadro kurulmuyor

yine birilerinden 4 5 yeyip oturacaz bi noktada
15 senedir aynı boku tekrarlamaktan bıkmadı vizyonsuz herifler

erden timur başkan olmadığı sürece avrupada başarı nörokognitif olarak imkan dışıdır diyoruz
15 senedir yaşanan bu duruma

ya arkadaşım Okan Buruk'a güzel güzel imkanlar veriliyor da
Şuraya baksana
ulan ismail kartal kim ki bu adama asensio greenwood genduizi kante vs veriliyor belki leao da gelecek
kim olm ismail kartal
ismail kartal'a greenwood veriliyor total maliyeti 100'ü bulan transfer manchester payı da dahil edildiğinde

Ortalığı karıştıracak haber yapıyor sonra üstünde durmaya gerek yok diyor delirdi mi bu

ya arkadaşım Okan Buruk'a güzel güzel imkanlar veriliyor da
Şuraya baksana
ulan ismail kartal kim ki bu adama asensio greenwood genduizi kante vs veriliyor belki leao da gelecek
kim olm ismail kartal
ismail kartal'a greenwood veriliyor total maliyeti 100'ü bulan transfer manchester payı da dahil edildiğinde
Daha iyi ya işte, bırak ona versinler :asd: :asd:

Çok iyi olay ya, her yıl düzenli yaşanıyor :asd: :asd:

Adam sonra tabii rahat, aksiyon alınıyor mu ki kulüpte bu olayla ilgili, yine aday olsa seçilecek.

Güçlü muhalefet gerekiyor da yok işte.

#DursunÖzbekİstifa etiketi bu yıl da X'te gündemdeki yerini aldı.

Daha iyi ya işte, bırak ona versinler :asd: :asd:
renktaş valla kim ne derse desin
hocalığını beğenmemek de herkesin kişisel fikridir en nihayetinde
ama bu adam osimhen'le beraber tek güvencemiz

şu noktada Okan Buruk gitse bu takım Osimhen'e rağmen şampiyonluk şansımız çok çok düşer

Bir iki takviye dışında acil ihtiyacı yok takımın, yedek kulübesi neden hala güçlendirilmedi diye stress olunacak da değil bence.

Alınacak bir 10 numara dışında 11'e doğrudan belki stoper ki düşük ihtimal kim alınacak ki geriliyorsunuz dostlar.

Rotasyon mutlaka güçlendirilmeli, ancak kulübe yetersiz neden transfer yapmıyorsunuz da diyemem şu tarihle.

Lig yaklaştıkça hamle yapılmazsa zaten eleştirilecektir.
1000030448.webp

renktaş valla kim ne derse desin
hocalığını beğenmemek de herkesin kişisel fikridir en nihayetinde
ama bu adam osimhen'le beraber tek güvencemiz

şu noktada Okan Buruk gitse bu takım Osimhen'e rağmen şampiyon olamaz.
Anladım ama anlamadım

Okan hocaya dediklerine hak veriyorum tabii, ancak benim söylediğim şey negatif değildi yaw

Gs muhabirlerini biraz tanıyorsam %99'u osimhen ile leao'yu lille'de beraber oynadı sanıyordur. acaba hangi sazan leao osimhen'den bilgi aldı yalanını sıkacak.

Anladım ama anlamadım

Okan hocaya dediklerine hak veriyorum tabii, ancak benim söylediğim şey negatif değildi yaw
yok yav biliyorum heis

biraz 20-30 sayfa geriden geliyorum da,

yönetim zannediyor ki hocayı yeriz biz kalırız, ama bunun en büyük sebebi de sosyal medyadaki gerizekalı lağım faresi sürüsü

bugün okan hoca bu takımın Osimhen gibi dokunulmazlarından, hocaya söveriz ederiz ama bu takımdan birileri sırayla gitmeye başlarsa en son gidecek adam Osimhen ise, ondan bi sıra önce de hoca gelir.

neyse ya aman boş ver çok çok cinlerim tepemde, yönetimle ilgili çok şey duyuyorum ve sinirimden gerçekten başım dönüyor

daha 2 hafta önce aracı menajer kullanılmıyor direkt oyuncuların kendi menajerleriyle iletişime geçiliyor denmiyor muydu

baştan aşağı çöplük ve her konuda olduğu gibi transferde de ne yaptığını bilmeyen bi yönetim

halbuki max 1 milyon euro maaşlı bi profesyonel futbol aklıyla problemlerin çoğu çözülecek, ama beyefendi 50 tane işe yaramaz kişiye yetki sözü verdiği ve onlar işi daha karmaşıklaştırdığı için kitleniyoruz

yok yav biliyorum heis

biraz 20-30 sayfa geriden geliyorum da,

yönetim zannediyor ki hocayı yeriz biz kalırız, ama bunun en büyük sebebi de sosyal medyadaki gerizekalı lağım faresi sürüsü

bugün okan hoca bu takımın Osimhen gibi dokunulmazlarından, hocaya söveriz ederiz ama bu takımdan birileri sırayla gitmeye başlarsa en son gidecek adam Osimhen ise, ondan bi sıra önce de hoca gelir.

neyse ya aman boş ver çok çok cinlerim tepemde, yönetimle ilgili çok şey duyuyorum ve sinirimden gerçekten başım dönüyor
Ben greenwodlar Kartal kim ki veriliyor demene karşın; bırak ona verilsin daha iyi dedim heis :asd: :asd:

Geri
Üst Alt