Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.712
- 59.098
- 3.383
werden bremer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam işte onun için de sola iyi adam çekip barışı sağa koyacaz. Bu durumda sane ya yedek kalacak ya da yollanacak. Ama yedek kalmaya müsait profilde bir oyuncu değil bence.Evet barış hamal olarak devam etsin. Ayrıca barışı sol tarafta beğenmiyorum ben. Absürt performanslarını hep sağ kanatta verdi.
BAY son haftalarda döküldü. Bu adamlar robot değil. En az 4 oyuncu lazım ( Sallai sadece bek )Tam olarak aynı şey değil aslında çünkü barış hem sağ hem sol iki kanatta da ilk 11 seviyesinde oynayabiliyor. Şuanki düzende solda sadace barış oynarken sağda sane yunus barış üç oyuncu var. Sane’den çıkıp leao çekersen solda leao/barış, sağda da barış/yunus oynayabilecek bir düzen oluyor yani daha dengeli oluyor.
Hocam Yusuf sarıyı yıllar yillar önce alacaktın.O tren gideli çok oldu Cook.Yunus ondan çok daha yaratıcı şuan.Onu bile oynatamiyorsun doğru düzgün.Bence u23 pırpır çok daha mantıklı o bölgeye.Sane olduğu surece kolay kolay kimse oynayamaz .Melih Bostan
Adil Demirbağ
Yusuf Sarı
Umut Bozok
Acilen şu 4 oyuncuyu alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Diaz icin ugrasilmadigini nereden cikardinBrahim diaz 26 yasinda dunyanin gelmis gecmis en buyuk kulubunde forma giyiyor milli takimin degismezi ..Bu kadar ideal bir topcu varken gidip buraya gelmeyecek B.Fernandes ve 60 milyon istenen Can'la ugrasmak geri zekaliliktir..
Acaba bizimkiler 1 kere bile Diaz icin yoklama cekmis midir ben ihtimal dahi vermiyorum.. Diaz ben Gs'ye gitmek istiyorum diyecek Real de alin sunu 20 ye kurtarin bizi diyecek de bizimkiler oyle akil edecek..
Bu Nelsson kardeşimiz hala bizde mi?
Diaz icin ugrasilmadigini nereden cikardin
fakat herif City Milan Real Madrid sonrasi bam diye GS yapmadan once Avrupa'dan baska kim ister acaba diye bekliyor iste
dencek 1 sey yok beklemesine
bu arada gelip de ucurur gibi bi herif de degil
rolunu dogru ayarlayip takima ayak uydurtursan epey katki alirsin o kadar
Anlamsız olan 10 m alan oyuncunun yedek olması, ya da yedek oyuncunun 10 m alması. Bunu tartışmam bile.Sezonda 50-60 maç oynayan bir takımda bu tartışma anlamsız. Formda olmayan yedek kalır.
Yahu 2 milyon TL nedir? 37,000 euro yapiyor. Ben sokarim o kadar sicak para. Haber mi oluyor bu?Dursun Özbek 2 milyon tl sıcak para sokmuş ve GSTV çalışanları da kampa gidiyor
dunyadan haberin yokDiazi begenmiyorsun ilkayli 11 yapiyorsun