Alınamayacak oyunculara komik teklifler yapıp boşuna zaman kaybediyorlar biz bunlardan yıldız oyuncular bekliyoruz :D :D Manchester United bile akıllandı bizimkiler hala akıllanamadı her sene aynı şeyleri yapıp farklı şeyler umuyorlar. Einstein'in bir sözü var hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyen aptaldır diye.

Bence piknikten bi transfer çıkacak

IMG_3047.webp

Tolgahan'in listesine okeyim galiba yav
U23 stoper
Pono
Can
Brahim

Bir formulle baris tarafina da bir alternatif olustursak cok iyi olurdu

Leao EPL'den teklif alsa da kurtulsak yav

25 tane yabancısı olan Fb gidip almaya kalkıyor biz zaten niye Leao peşindeyiz o ayrı saçmalık

Şuan namet sucukları cepte gibi bana gelen bilgiye göre erşan sucukları da olabilir ama Galatasaray daha iyisi için uğraşıyor . Bir iş var dediğim Cumhuriyet sucuklarıydı arkadaşlar başkan paraya kıyacağını söyledi düşük bir ihtimal ama sonuna kadar zorlanacak olursa olur yoksa aç kaldık.
Zurhancan berzi

Bu bruno isi de "Galatasaray son ana kadar zorladi" balonu onizlemesi gibi geliyor ama hayirlisi.(Bence united da kalacak cunku)

Tolgahan'in listesine okeyim galiba yav
U23 stoper
Pono
Can
Brahim

Bir formulle baris tarafina da bir alternatif olustursak cok iyi olurdu
Orayı Sallai falan kotarır da bize bunların yanında baba 8 lazım çift yönlü oynayan orta sahamız yok Sara'yı saymıyorum o zaten topçu değil. Reijnders lazım oraya.

Orayı Sallai falan kotarır da bize bunların yanında baba 8 lazım çift yönlü oynayan orta sahamız yok Sara'yı saymıyorum o zaten topçu değil. Reijnders lazım oraya.
Ben mevcut uzerinden baktim, sara ile yollar ayrilirsa saglam 8 lazim olur gibi, nasil 10 lazimsa su an.

Ama calisan bir 10 numara ile sara beklenen seviye olmasa bile performansi artar bir yandan.

Geri
Üst Alt